کشور اتریش

کشور اتریش

معرفي کشور اتریش

کشور اتریش «Austria» واژه‌اي آلماني است به معني «مشرق زمين» و به زمين‌هايي اطلاق مي‌شود كه در شرق رودخانه ي دانوب قرار دارند.
بيش تر خاك کشور اتریش را كوهستان زيباي آلپ پوشانده است.
از اين رو در اغلب روزها بادي خنك و مرطوب از غرب مي‌وزد. رودخانه ي دانوب، كوهستان آلپ و آب و هواي مطلوب زندگي مردمان اتريش را شكل داده‌اند.
اسكي آلپاين ورزش اول اين كشور است و موسيقي در خون مردمان آن جاريست.
کشور اتریش را پايتخت موسيقي كلاسيك مي‌دانند:
خانه‌ي بزرگاني مانند هايدن شوئنبرگ و موتسارت.
ولفگانگ آماديوس موتسارت كه در قرن هجدهم مي‌زيست نابغه‌ي بي چون و چراي موسيقي بود.
سرود ملي اتريش را از روي آهنگي از موتسارت ساخته‌اند. علاوه بر  اين، برخي از بزرگان سينماي جهان مانند بيلي وايلدر، فرد زينمان و فريتس لانگ نيز اصالت اتريشي دارند.

بهتــرين زمان بـراي بـازديــــد :

تمام سال

تجــــربـــه هـاي ويـــــــــــژه :

  • قــدم زدن در ســالزبورگ و لذت بردن از زيبايي‌هاي شهري
  • صرف قهوه و كيك در كافه ي كافي‌هاوس (Kaffeehaus)
  • تماشاي صحنه‌هاي طبيعت بي‌نظير در خيابان گــروس كلاكنر (Grossglockner Road)
  • بازديد از جشنواره ي شكلات درشهر بلودنز (Bludenz)
  • غرق شدن در خريد از بازارهاي كريسمس وين (Christkindlmarkit)
  • قدم زدن در خيابان كتنر در وين
  • بازديد از كاخ شون برون(Nice)

غـــــــذاهــــــاي مشــــــهور :

  • وينر شنيتسل (Wiener Schnitzel) كه تكه‌هاي نازك گوشت سرخ شده در آرد سوخاري است.
  • مهر ايمن همد (Mohr im Hemd) كه دســر شـكلاتي بسيار خوشمزه اي است و همراه با خامه و سس شكلاتي سرو مي‌شود.
  • نوشيدني شكلات داغ ويني
  • (Viennese Hot Chocolate) با خامه ي اضافه و زرده ي تخم‌مرغ

چنـــــــــد كلمــــــــــه :

  • سلام: Gruss Gott (گروس گوت)
  • خداحافظ: Auf Wiedersehen (آفيدرزن)
  • تشكر: Danke (دانكه)
  • بله: Ja (يا)
  • نه: Na (نا)

نشـان‌هاي منحصــــر به فـــرد :

موسيـقي كلاسيك، كـوه‌هاي پــر بــرف شيريني استرودل سيب (Apple Strudel)كاخ شونبرون (Schonbrunn Palace)لباس‌هاي سنتي اتريشي، فيلم مشهور آواي موسيقي (The Sound of Music).

شهـــــــــرهــــــاي مهـــــــم:

  • وين (Vienna)
  • سالزبورگ (Salzburg)
  • اينزبروك (Innsbruck)
  • هالستات

چنـــد نكتــــــــــه ي جـــالب:

  • طبق باورهاي سنتي اتريشي ها، در اوايل بهار و اواخر پاييز بادي از سوي كوهستان‌ها مي‌وزد كه به آن فون (Fohn) مي‌گويند. به اعتقاد آنها اين باد به روي مردم اتريش تأثير مستقيم مي‌گذارد و آنها را بي‌حوصله عصبي و بي‌دقت مي‌كند حتي آمار تصادفات و خودكشي‌ها بيش تر مي‌شود. البته هيچ‌ آمار و يا گفته ي‌ رسمي در اين زمينه نيست.
  • پايتخت اتريش شهر وين است با حدود 2 ميليون نفر جمعيت كه آن را پايتخت موسيقي اروپا و جهان مي خوانند و سالن هاي موسيقي كلاسيك، اپرا و تئاترهاي آن در اروپا و جهان زبانزد است.
  • در پارك بزرگ وين مجسمه اي از يوهان اشتراوس هست كه اتريشي ها مي‌گويند اگر دو نفر واقعا همديگر رادوست داشته باشند اشتراوس برايشان ويلن مي نوازد.
    مساحت: 83.871 كيلومتر مربع جمعيت: 8.217.280 (2011) پايتخت: وين زبان رسمي: آلماني، اسلوونيايي، كرواسي مجاري پول كشور: يورو (واحد پول قبلي: شلينگ اتريش) نوع حكومت: جمهوري

سفارت اتریش :

آدرس سفارت اتریش :تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6-8، کد پستی 1979633755

دسترسی همچنین از: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک8
ساعات کار اداری سفارت اتریش، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت 09.00 الی 12.00 می باشد.

درخواست ویزا و یا اقامت فقط با داشتن وقت قبلی امکان پذیر است.

شما میتوانید یا مراجعه به سایت سبزینه بلیط ها را چک نمایید و جهت خرید بلیط اقدام نمایید.

نقشه گوگل

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن اتریش(توریستی):

 

  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 3ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده.
  • دوقطعه عکس رنگی زمینه سفید 4.5 * 3.5مطابق با الگوی ارسال شده.
  • اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات وکلیه ویزاهای شنگن گذشته).
  • گواهی اشتغال به کار :

کارمندان

گواهی اشتغال به کارطبق فرمت ارسالی رو سربرگ شرکت با تاریخ، شماره ،امضا مدیریت ومهرشرکت+روزنامه رسمی شرکت آگهی تاسیس وآگهی آخرین تغییرات+فیش حقوقی سه ماه اخیر(درصورت وجود)+لیست بیمه سه ماه اخیر(درصورت وجود).

پزشکان

پروانه طبابت .

مشاغل آزاد

جواز یا پروانه کسب/بهره برداری.

وکلا

پروانه وکالت.

  • گواهی تحصیلی معتبر برای دانشجویان و محصلین.
  • گردش حساب 6ماهه +نامه تمکن بانکی به لاتین وذکرموجودی به یوروبا موجودی حداقل 50میلیون تومان (توضیح:گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشدو از حساب سازی پرهیز کنید به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیرمتعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید).
  • شناسنامه .
  • سند ملک درصورت وجود.
  • درصورت سفر فرزندان زیر18سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری ویا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

 

توجه:کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی با مهر مترجم ترجمه شوند.

توجه:پروسه بررسی ویزا درسفارت حداقل 14روز کاری می باشد.

مدارک مورد نیاز شنگن اتریش