تور اتریش ۴ شب و ۵ روز

  • خدمات:

  1. خدمات ویزا (دعوت نامه معتبر،وقت سفارت،تمبرسفارت ،بیمه مسافرتی)
  2. اقامت 4 شب و 5 روز در هتل با صبحانه
  3. ترانسفرفرودگاهی
  4. گشت optional در مقصد

****بلیط رفت و برگشت می بایستی توسط آژانس سبزینه صادر گرددو نرخ آن جداگانه محاسبه می گردد****

  • مدارک :

    اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6ماه +شناسنامه +3قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی زمینه سفید +مدارک شغلی(جواز کسب /پروانه کاری/برای کارمندان گواهی اشتغال به کار به همراه یک نسخه از روزنامه رسمی شرکت ،فیش حقوق سه ماهه و درصورت وجود ارائه لیست بیمه )+ تمکن به همراه گردش سه ماهه حساب بانکی+سند ملکی

****ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان الزامی می باشد****

  • توجه:

    کلیه مدارک می بایستی به زبان آلمانی ترجمه گردد و مسافربا نماینده شرکت شخصاً در سفارت حضور داشته باشد.

  • توجه:

    درصورت عدم موافقت سفارت اتریش برای صدور ویزا مبلغ 250 یورو(شامل :دعوتنامه ،تمبرسفارت،هزینه خدمات سفارت،بیمه مسافرتی ،هزینه کنسلی بلیط و هتل ) می بایستی پرداخت گردد.

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت INF
4* BB 950 یورو 1200 یورو 850 یورو 700 یورو 350 یورو

شرایط دریافت ویزای اتریش

(مدارک لازم برای ویزای شینگن)

برای اخذ ویزای شینگن باید مدارک زیر را داشته باشید

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر
  • اصل پاسپورت های قدیمی
  • اصل پاسپورت جدید
  • دوقطعه عکس سه و نیم در چهارو نیم رنگی زمینه سفید 70% زوم چهره
  • اصل شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • دارندگان شرکت :روزنامه رسمی آگهی تاسیس و اساسنامه ومعرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود
  • مشاغل آزاد:جواز کسب ،سوابق بیمه
  • ساختمان ساز :معرفی نامه  ،قرارداد کاری ،جواز ساخت ، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد
  • پزشک:پروانه مطب دانشنامه ،کارت نظام پزشکی ،سوابق بیمه
  • کرمندرسمی:3 فیش آخر حقوق، حکم کارگزینی ،معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت وتعداد روزهای مرخصی اعلام شود.
  • کارمند آزاد: سوابق بیمه و معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت و تعداد روزهای مرخصی اعلام شود.و قرارداد کاری.
  • پزشکان : دانشنامه و کارت نظام پزشکی،پروانه مطب ، سوابق بیمه ، 
  • بازرگان: کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس ،  سوابق بیمه
  • پرینت 6  ماهه حساب بانکی حتما لاتین باشدکه حداقل مانده حساب بالای 60میلیون باشد.
  • تمکن مالی حتما لاتین باشد
  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • سند ملکی
  • در صورتی که مادر یا پدر با فرزند خود میخواهند سفر کنند و به سن قانونی فرزند نرسیده باید رضایت محضری از والدین خود برای سفارت بیاورند.
  • کودکان محصل گواهی اشتغال به تحصیل الزامیست
  •  مدارک ها باید ترجمه آلمانی شود.