• مدت : 7
  • درجه سختی : 1/5

تور ترکیبی 4 شب وین 3 شب پاریس

تور ترکیبی وین پاریس

خدمات تور وین پاریس

  • خدمات ویزا (دعوت نامه معتبر،وقت سفارت،تمبرسفارت ،بیمه مسافرتی)
  • اقامت 6 شب و 7 روز در هتل با صبحانه
  • ترانسفرفرودگاهی
  • گشت شهری در وین

****بلیط رفت و برگشت می بایستی توسط آژانس سبزینه صادر گرددو نرخ آن جداگانه محاسبه می گردد****

  • مدارک لازم جهت تور پاریس :

    اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6ماه +شناسنامه +3قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی زمینه سفید +مدارک شغلی(جواز کسب /پروانه کاری/برای کارمندان گواهی اشتغال به کار به همراه یک نسخه از روزنامه رسمی شرکت ،فیش حقوق سه ماهه و درصورت وجود ارائه لیست بیمه )+ تمکن به همراه گردش سه ماهه حساب بانکی+سند ملکی

****ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان الزامی می باشد****

  • توجه:

    کلیه مدارک می بایستی به زبان آلمانی ترجمه گردد و مسافربا نماینده شرکت شخصاً در سفارت حضور داشته باشد.

برای مشاهده سفارت فرانسه در تهران کلیک نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن اتریش(توریستی):

 

  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 3ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده.
  • دوقطعه عکس رنگی زمینه سفید 4.5 * 3.5مطابق با الگوی ارسال شده.
  • اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات وکلیه ویزاهای شنگن گذشته).
  • گواهی اشتغال به کار :

کارمندان

گواهی اشتغال به کارطبق فرمت ارسالی رو سربرگ شرکت با تاریخ، شماره ،امضا مدیریت ومهرشرکت+روزنامه رسمی شرکت آگهی تاسیس وآگهی آخرین تغییرات+فیش حقوقی سه ماه اخیر(درصورت وجود)+لیست بیمه سه ماه اخیر(درصورت وجود).

پزشکان

پروانه طبابت .

مشاغل آزاد

جواز یا پروانه کسب/بهره برداری.

وکلا

پروانه وکالت.

  • گواهی تحصیلی معتبر برای دانشجویان و محصلین.
  • گردش حساب 6ماهه +نامه تمکن بانکی به لاتین وذکرموجودی به یوروبا موجودی حداقل 50میلیون تومان (توضیح:گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشدو از حساب سازی پرهیز کنید به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیرمتعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید).
  • شناسنامه .
  • سند ملک درصورت وجود.
  • درصورت سفر فرزندان زیر18سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری ویا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

 

توجه:کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی با مهر مترجم ترجمه شوند.

توجه:پروسه بررسی ویزا درسفارت حداقل 14روز کاری می باشد.

مدارک مورد نیاز شنگن اتریش

(مدارک لازم برای ویزای شینگن)

برای اخذ ویزای شینگن باید مدارک زیر را داشته باشید :

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر
  • اصل پاسپورت های قدیمی
  • اصل پاسپورت جدید
  • دوقطعه عکس سه و نیم در چهارو نیم رنگی زمینه سفید 70% زوم چهره
  • اصل شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • دارندگان شرکت :روزنامه رسمی آگهی تاسیس و اساسنامه ومعرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود
  • مشاغل آزاد:جواز کسب ،سوابق بیمه
  • ساختمان ساز :معرفی نامه  ،قرارداد کاری ،جواز ساخت ، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد
  • پزشک:پروانه مطب دانشنامه ،کارت نظام پزشکی ،سوابق بیمه
  • کرمندرسمی:3 فیش آخر حقوق، حکم کارگزینی ،معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت وتعداد روزهای مرخصی اعلام شود.
  • کارمند آزاد: سوابق بیمه و معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت و تعداد روزهای مرخصی اعلام شود.و قرارداد کاری.
  • پزشکان : دانشنامه و کارت نظام پزشکی،پروانه مطب ، سوابق بیمه ، 
  • بازرگان: کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس ،  سوابق بیمه
  • پرینت 6  ماهه حساب بانکی حتما لاتین باشدکه حداقل مانده حساب بالای 60میلیون باشد.
  • تمکن مالی حتما لاتین باشد
  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • سند ملکی

وین

Vienna
8°
clear sky
humidity: 64%
wind: 6m/s WNW
H 6 • L 3
5°
Thu
10°
Fri
14°
Sat
15°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

پاریس

Paris
-4°
light snow
humidity: 85%
wind: 10m/s WNW
H -5 • L -7
-3°
Thu
5°
Fri
7°
Sat
7°
Sun
Weather from OpenWeatherMap