مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن هلند(توریستی):

ویزای هلند | اخذ ویزا هلند | ویزا شنگن

• اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 3ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده.
• دوقطعه عکس رنگی زمینه سفید 4.5 * 3.5مطابق با الگوی ارسال شده.
• اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات وکلیه ویزاهای شنگن گذشته).
• گواهی اشتغال به کار :
کارمندان
گواهی اشتغال به کارطبق فرمت ارسالی رو سربرگ شرکت با تاریخ، شماره ،امضا مدیریت ومهرشرکت+روزنامه رسمی شرکت آگهی تاسیس وآگهی آخرین تغییرات+فیش حقوقی سه ماه اخیر+لیست بیمه سه ماه اخیر.
پزشکان
پروانه طبابت .
مشاغل آزاد
جواز یا پروانه کسب/بهره برداری.
وکلا
پروانه وکالت.
• گواهی تحصیلی معتبر برای دانشجویان و محصلین.
• گردش حساب 3ماهه +نامه تمکن بانکی به لاتین وذکرموجودی به یوروبا موجودی حداقل 50میلیون تومان (توضیح:گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشدو از حساب سازی پرهیز کنید به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیرمتعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید).
• شناسنامه .
• سند ملک درصورت وجود.
• درصورت سفر فرزندان زیر18سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری ویا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

توجه:کلیه مدارک می بایست به زبان انگلیسی با مهر مترجم ترجمه شوند.
توجه:پروسه بررسی ویزا درسفارت حداقل 14روز کاری می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزا هلند