جستجو در سایت

همه چیز در رابطه با شرایط تحصیل در فنلاند

logo

آمارها نشان می‌دهند که در حال حاضر، تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات عالی در فنلاند، بیش از 20 هزار نفر دانشجوی بین‌المللی را به خود جذب کرده‌اند. همچنین دانشگاه‌های این کشور، فرصت‌های بورسیه زیادی را برای دانشجویان به وجود می‌آورند. بالابودن سطح تحصیلات و امکانات رفاهی در کشور فنلاند، باعث شده است که افراد زیادی قصد ادامه تحصیل در این کشور را داشته باشند. اگر قصد مهاجرت تحصیلی به فنلاند را دارید، احتمالاً برای شما این سؤالات به وجود می‌آید که شرایط تحصیل در فنلاند چگونه است؟ آیا گروه سنی خاصی تنها اجازه تحصیل در دانشگاه‌های این کشور را دارند؟ اصلاً بهترین دانشگاه‌ها برای تحصیل کدام است؟ برای پاسخ به این سؤالات و اطلاع از اینکه به چه نوع ویزای فنلاند نیاز است، پیشنهاد می‌کنیم که در ادامه این مطلب از وبسایت مهاجرتی سبزینه همراه ما باشید.

تحصیل در فنلاند

مزایای تحصیل در فنلاند کدامند؟

قطعاً همه افراد می‌خواهند در بالاترین سطح علمی و رفاهی، دوران تحصیلات خود را بگذرانند. از طرفی فنلاند در بین کشورهای خارجی، یکی از بهترین مکان‌ها برای ادامه تحصیل است؛ اما اگر شما هنوز هم برای تحصیل در این کشور تردید دارید، مزایای تحصیل در این سرزمین را مطالعه کنید که عبارت‌اند از:

داشتن سیستم آموزشی قوی در سطح جهان

یکی از بهترین سیستم‌های آموزشی جهان، در کشور فنلاند وجود دارد؛ به‌طوری‌که دانشگاه‌های این کشور، از سال 2019 تا کنون، به‌عنوان دانشگاه‌های برتر در جهان شناخته می‌شوند.

این آمار نسبت به برخی از کشورهای پر ادعاتر مانند ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا بسیار قابل‌توجه است. این سیستم آموزشی در کشور فنلاند، از کودکی افراد را برای دانش‌اندوزی آماده می‌کند. به این صورت که چند رشته مختلف به کودکان آموزش داده می‌شود که شامل مهارت‌های خودآموزشی، حل مسئله‌ها و خودسازی است.

هزینه مناسب تحصیل

در حالت کلی، هزینه تحصیل در این کشور برای دانشجویان همان کشور و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا رایگان است؛ اما برای تحصیل دانشجویان بین‌المللی هم مبلغ زیادی در نظر نگرفته‌اند. از طرفی با وجود مقرون‌به‌صرفه بودن تحصیلات در فنلاند، کمبود مالی برای تحصیلات دانش‌آموزان و دانشجویان وجود ندارد. بر عکس، بسیاری از دانشگاه‌های این کشور، بورسیه هم برای دانشجویان تعیین می‌کنند.

استفاده یکسان از امکانات

یکی از مهم‌ترین موارد در سیستم آموزشی فنلاند، برابری حقوق آموزشی برای همه دانشجویان است. در این کشور، همه دانشجویان بومی و بین‌المللی، فرصت‌های آموزشی یکسانی با کیفیت بالا دارند و آزادی تحصیلی هم وجود دارد. به این صورت که دانش‌آموزان می‌توانند واحد و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند و از مهارت‌های کافی در همان زمینه بهره‌مند شوند.

شرایط زندگی استاندارد

قطعاً افراد علاوه بر امکانات آموزشی، نیاز به شرایط مساعد برای اقامت فنلاند هم دارند. این کشور، امکانات رفاهی سطح بالایی را برای زندگی دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها فراهم می‌کند. جدای از مناسب‌بودن هزینه‌های تحصیلی، شما زندگی استانداردی را خواهید داشت؛ زیرا بین کار، درس و تفریح، تعادل وجود دارد.

داشتن جاذبه‌های گردشگری

باتوجه‌به این که افراد جدای از درس‌خواندن، نیاز به تفریح هم دارند، باید امکانات تفریحی فنلاند را هم بررسی کنیم. این کشور، جاذبه‌های طبیعی و منظره‌های بسیار زیادی دارد که در زمان استراحت می‌توانید از آن‌ها لذت ببرید.

امکان اقامت دائم در فنلاند

برای آن دسته از دانشجویانی که به این سرزمین علاقه پیدا کرده‌اند، امکان اقامت هم بعد از فارغ‌التحصیلی وجود دارد.

زمان شروع سال تحصیلی در فنلاند

در کشور فنلاند، تمامی مدارس و دانشگاه‌ها، فعالیت خود را از ماه سپتامبر شروع می‌کنند. همچنین هر سال تحصیلی، دو ترم پاییز و بهار دارد که در مجموع، چهار دوره را تشکیل می‌دهد و امتحانات پایانی هم در پایان هر دوره برگزار می‌شود. البته برخی از دانشگاه‌ها، در ترم زمستان یا بهار هم دانشجو می‌پذیرند. برای آگاهی دقیق از زمان شروع سال تحصیلی، باید سایت دانشگاه موردنظر خود را بررسی کنید.

شرایط سنی مهاجرت تحصیلی به فنلاند

شاید برای شما این سوال به وجود بیاید که از چه سنی می‌توانیم برای اقامت تحصیلی اقدام کنیم؟ آیا مدارس و دانشگاه‌های فنلاند، محدودیت سنی دارند؟ در پاسخ باید بگوییم که شرایط سنی افراد در این کشور، بستگی به دوره تحصیلی آن‌ها دارد. سیستم آموزشی به دو بخش مدارس و دانشگاه‌ها تقسیم‌بندی می‌شوند؛ اما برای هر دو بخش آموزشی، شرایط سنی خاصی وجود ندارد؛ چرا که افراد با سن‌های مختلف، در صورت داشتن شرایط تحصیل، می‌توانند در مقطع مربوط به خود تحصیل کنند. افراد با شرایط سنی مختلف، می‌توانند در مقطع‌های زیر ادامه تحصیل دهند:

  • کودکان از سن 6 تا 7 سالی در مقطع پیش‌دبستانی
  • دانش‌آموزان از سن 7 تا 19 سالی در مقطع دبستان و دوره‌های فنی و حرفه‌ای و عمومی
  • دانشجویان از سن 19 تا 23 سالگی در مقطع لیسانس
  • دانشجویان از سن 23 تا 25 سالگی در مقطع ارشد
  • دانشجویان از سن 25 تا 30 سالگی در مقطع دکتری

توجه کنید که این دسته‌ها، جزو موارد استاندارد تحصیل در این کشور است.

تحصیل در کشور فنلاند

شرایط تحصیل در مدارس فنلاند

اگر شما قصد مهاجرت خانوادگی به فنلاند را دارید، باید از شرایط تحصیل کودک خود مطمئن شوید. در این کشور، کودک از سن 6 سالگی، مهارت‌های همکاری و ارتباط بهتر با دیگران را در پیش‌دبستانی یاد می‌گیرد و برخی از درس‌های مهم مانند ریاضی و خواندن ابتدایی را آموزش می‌بیند. همچنین آمادگی برای مدرسه رفتن در کودکان هم ایجاد می‌شود. سن 7 سالگی زمان ورود دانش‌آموزان به مدارس است. در مدرسه‌های این کشور علوم پایه آموزش داده می‌شود تا دانش‌آموزان برای ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر آماده شوند.

همچنین معیار نمرات در مدارس بین بازه 1 تا 9 است. از طرفی در دوره تحصیلی، غذای روزانه مدرسه، کتاب‌های آموزشی و خدمات بهداشتی برای بیشتر دانش‌آموزان رایگان است. باید بدانید که اگر مسیر خانه به مدرسه خطرناک و طولانی باشد، امکان استفاده از حمل‌ونقل رایگان هم برای دانش‌آموزان وجود دارد. مدت‌زمان تحصیل دانش‌آموزان در مدرسه‌ها، به مدت 9 سال است و با گرفتن مدرک دیپلم تمام می‌شود. به این صورت که فرد تا 16 سالگی در مدارس جامع درس می‌خواند و از سن 16 سالگی، به مدرسه‌های عمومی یا فنی و حرفه‌ای منتقل می‌شود. سپس بعد از 3 سال، مدرک دیپلم را دریافت می‌کند و برای آزمون ورودی دانشگاه‌ها آماده می‌شود. شما می‌توانید برای تحصیل فرزندان خود در مدارس این کشور با پایه‌های مختلف، مدارک مورد نیاز؛ مانند ترجمه ریزنمرات و مدارک رسمی تحصیلی را آماده کنید. اگر کودک شما یکی از زبان‌های فنلاندی یا انگلیسی را یاد بگیرد، شرایط لازم برای تحصیل در مدرسه‌های فنلاند را پیدا می‌کند.

شرایط تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی

در کشور فنلاند، حدود 14 دانشگاه عادی و 23 دانشگاه علمی کاربردی وجود دارد که متقاضیان می‌توانند هر کدام از آن‌ها را برای تحصیل انتخاب کنند. دانشجویان بین‌المللی باید در ابتدا رشته و برنامه تحصیلی موردنظر خود را مشخص کنند و با داشتن مدارک کامل، برای مهاجرت تحصیلی به این کشور درخواست دهند. توجه کنید که دانشجویان بین‌المللی می‌توانند با زبان‌های انگلیسی، سوئدی و فنلاندی در دانشگاه‌های این کشور تحصیل کنند.

متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند، باید مدارک زیر را داشته باشند:

  • کپی دیپلم دبیرستان یا مدرک بین‌المللی
  • لیسانس آزمون‌پذیرش یا آزمون موضوعی SAT
  • کارنامه نمرات دبیرستان
  • داشتن حداقل نمره آزمون زبان انگلیسی

توجه کنید در شرایط تحصیل در فنلاند محدودیت سنی خاصی برای دوره کارشناسی ندارد؛ اما نباید خیلی سن فرد متقاضی زیاد باشد. طول دوره تحصیل لیسانس 3 تا 4 سال است و امکان کار در طول دوره تحصیل هم وجود دارد. از طرفی امکان دریافت مجوز برای همراه دانشجو وجود دارد.

شرایط تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد

اگر می‌خواهید برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد کشور فنلاند اقدام کنید، باید مدرک لیسانس خود را کامل گذرانده باشید و با مدرک نهایی لیسانس درخواست دهید. لازم است بدانید که برای دریافت مدرک فوق‌لیسانس، باید بعد از تکمیل مدارک لیسانس، حداقل دو سال تجربه کاری داشته باشید. زمان و نحوه درخواست ویزای تحصیلی فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد، به دانشگاه موردنظر شما بستگی دارد. در این مقطع هم می‌توانید با سه زبان فنلاندی، سوئدی و انگلیسی، در رشته مربوط به دوره کارشناسی خود، تحصیل کنید؛ اما مدارک آیلتس، تافل و pte، جزو بهترین مدرک‌ها برای زبان است. البته اگر می‌خواهید به‌صورت رایگان تحصیل کنید، به زبان فنلاندی یا سوئدی مسلط شوید. مدت‌زمان مقطع کارشناسی ارشد در این کشور، 1.5 تا 2 سال است و در این مدت، امکان کارکردن هم وجود دارد. مدارک مهم برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد شامل موارد زیر است:

  • مدرک و ریزنمرات 12 دبیرستان
  • مدرک و ریزنمرات دوره کارشناسی
  • انگیزه‌نامه تحصیل در فنلاند
  • مدرک زبان آزمون ورودی دانشگاه در صورت نیاز

شرایط تحصیل در فنلاند در مقطع دکتری

یکی از بهترین مکان‌ها برای تحصیل در مقطع دکتری، فنلاند است؛ زیرا در این کشور، روش‌های بسیار نوآورانه و پژوهش‌محور برای تحصیل در مقطع دکتری وجود دارد؛ بنابراین دانشجویان از نظر علمی و عملی، کاملاً تجربه کسب می‌کنند. مدت‌زمان تحصیل برای دکتری، معمولاً 4 سال است؛ اما امکان کم یا زیادشدن آن هم وجود دارد. رشته‌های دکتری برای تحصیل در کشور فنلاند شامل رشته‌های مهندسی، تجارت، علوم رایانه، علوم اجتماعی، روان‌شناسی و علوم طبیعی می‌شود.

مهاجرت تحصیلی به این کشور، در دو قسمت دکتری عمومی و تحقیقاتی انجام می‌شود که هر کدام شرایط خاصی دارند. مثلاً فرد باید برای دوره دکتری، شرایط خاصی از جمله داشتن استاد راهنما، رزومه تحصیلی قوی و مقاله‌های lSl را داشته باشد. در دکتری عمومی، دانشجویان باید در زمینه رشته خود تحقیقات انجام دهند و می‌توانند هم‌زمان از کمک‌های مالی دانشگاه برای تحصیل رایگان هم استفاده کند؛ اما در تحصیل دکتری در نوع تحقیقاتی، تمامی هزینه‌های تحصیل و تحقیقات به عهده دانشجو است. افراد در این مقطع باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • مدرک کارشناسی ارشد
  • مدرک زبان انگلیسی (تافل، آیلتس یا معادل آن)
  • تأییدیه استادان دانشگاه
  • بیانیه اهداف دانشگاهی و علاقه‌های تحقیقاتی فرد
مهاجرت تحصیلی به فنلاند

شرایط تحصیل در فنلاند در مقطع پست داک

آن دسته از افرادی که با وجود مدرک دکتری هنوز هم به دنبال ادامه تحصیل هستند، می‌توانند در مقطع پسا دکترا، مهاجرت تحصیلی به فنلاند داشته باشند. دانشجویان در این دوره از تحصیل خود، به تحقیقات علمی و آماری خود می‌پردازند. همچنین شخصی که در این دوره تحصیل می‌کند، از دانشگاه هم حقوق می‌گیرد. از طرفی مدت‌زمان مقطع تحصیلی2 تا 4 سال است. افراد با داشتن شرایط زیر می‌توانند در این مقطع تحصیل کنند:

  • مدرک دکتری متناسب با موقعیت درخواست شده
  • رزمه تحقیقاتی بسیار قوی
  • داشتن استاد راهنما با مدرک هماهنگ با تحقیقات متقاضی

 برترین دانشگاه‌های فنلاند کدامند؟

در کشور فنلاند، تعداد زیادی از دانشگاه‌های عادی و علمی کاربردی وجود دارد که افراد می‌توانند متناسب با موقعیت و رشته تحصیلی خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنند؛ اما اگر شما هم می‌خواهید بدانید که بهترین دانشگاه‌های این کشور کدام است؟ در ادامه برخی از بهترین دانشگاه‌های موجود برای تحصیل در این کشور را معرفی می‌کنیم:

  • دانشگاه هلسینکی (University of Helsinki): این دانشگاه در رتبه 115 دانشگاه‌های برتر در کل جهان قرار دارد. در دانشگاه هلسینکی، انواع رشته‌های مختلف تدریس می‌شود و سطح علمی بسیار بالایی دارد.
  • دانشگاه آلتو (Aalto): یکی از دانشگاه‌های برتر در زمینه مهندسی و تکنولوژی در اروپا، آلتو است. این دانشگاه در رتبه 109 بهترین دانشگاه‌های جهان قرار دارد و مکان مناسبی برای تحصیل در فنلاند است.
  • دانشگاه LUT: نهمین دانشگاه برتر جهان درباره فناوری، تجارت و علوم اجتماعی، با عنوان دانشگاه LUT فنلاند شناخته می‌شود. اگر در رشته‌های مربوط به انرژی پاک، آب‌وهوا و منابع طبیعی تحصیل می‌کنید، این دانشگاه برای شما مناسب است.

پرتقاضاترین رشته های تحصیلی در فنلاند کدامند؟

رشته‌های مختلفی در دانشگاه‌های فنلاند در حال تدریس هستند؛ اما در بین آن‌ها، بعضی از حوزه‌ها متقاضیان بیشتری دارند که برخی از آن‌ها را معرفی می‌کنیم:

  • رشته‌های مهندسی: رشته‌های مربوط به مهندسی، جزو پر طرفدارترین رشته‌ها در تمامی دانشگاه‌های دنیا است؛ اما دانشگاه‌های فنلاند، به دلیل مدارک‌های معتبر در رشته‌های مهندسی و تکنولوژی، معروف‌تر هستند. با مدرک‌های مهندسی دانشگاه‌های این کشور، به راحتی می‌توانید در شرکت‌های این کشور یا دیگر کشورهای اروپا مشغول به کار شوید.
  • علوم کامپیوتر:آمارها نشان می‌دهند که تقریبا بیشتر موقعیت‌های شغلی موجود در فنلاند، مربوط به رشته‌های علوم کامپیوتر، تکنولوژی و نرم‌افزار بوده است.
  • علوم اجتماعی، بازرگانی و مدیریت: کشور فنلاند به دلیل داشتن شرایط ثابت و آرام، مکان مناسبی برای تجارت است؛ از همین رو ویزای فنلاند برای تحصیل در رشته‌های تجارت، تقاضای زیادی دارد.

البته رشته‌های پرطرفدار زیادی برای تحصیل در دانشگاه‌های این کشور جود دارد که در این قسمت، تنها به چند مورد آن‌ها اشاره کردیم.

آزمون های ورودی دانشگاه های فنلاند

اگر شما بخواهید در هر کدام از دانشگاه‌های فنلاند تحصیل کنید، باید در ابتدا آزمون ورودی آن دانشگاه را پشت سر بگذارید. برخی از آزمون‌ها به صورت حضوری و برخی دیگر غیرحضوری انجام می‌شود. در بین تمامی آزمون‌ها، آزمون بین‌المللی uas برای تمامی متقاضیان دانشگاه‌های علمی کاربردی اجرا می‌شود. این آزمون با زبان انگلیسی است و دو بخش کتبی و مصاحبه دارد.از طرفی دانشجو برای بعضی از رشته‌ها مانند خدمات بهداشتی و اجتماعی، باید مدرک زبان فنلاندی یا سوئدی هم داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کشور فنلاند

قبل از این که شما بخواهید مدارک خود را به مدرسه یا دانشگاه ارائه کنید، باید دعوت‌نامه پذیرش در فنلاند را داشته باشید. سپس مدارک مهمی را برای دریافت تاییدیه سفارت آماده کنید که آن‌ها را در ادامه معرفی می‌کنیم:

  • اصل و کپی گذرنامه
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی در سطوح مختلف با توجه به شرایط محل آموزش
  • کپی و اصل شناسنامه
  • گواهی عدم سوء سابقه
  • اصل و کپی مدرک دیپلم 12 ساله و ریزنمرات
  • چند قطعه عکس متقاضی
  • گواهینامه‌های آموزشی فرد
  • مدرک دانشگاهی فرد در صورت وجود

اما اگر قصد دریافت ویزای تحصیلی دارید، باید مدارک زیر را هم برای سفارت فنلاند آماده کنید:

  • رزومه و CV متقاضی
  • داشتن مدرک زبان
  • بیمه پزشکی یک ساله
  • اصل و کپی شناسنامه
  • اص و کپی گواهی تمکن مالی
  • ترجمه تمامی مدراک به زبان انگلیسی
  • دعوت‌نامه فرد به محل آموزشی در فنلاند

شرایط تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی

با وجود این که زبان انگلیسی جزو زبان مادری کشور فنلاند نیستغ اما باز هم امکان تحصیل با زبان انگلیسی برای اقامت در این کشور وجود دارد. به طوری که بیشتر دانشگاه‌های آن، مدارک زبان زیر را قبول می‌کنند:

  • مدرک تافل iBT یا PTE
  • مدرک آیتلش آکادمیک
  • آزمون پیرسون(PTE Academic))
  • گواهی تسلط به زبان انگلیسی کمبریج (CPE)
  • گواهینامه ESOL کمبریج در زبان انگلیسی پیشرفته

اگر شخص متقاصی، نمره آیتلس آکادمیک 6 یا 6.5 داشته باشد یا این که نمره تافل آن از 92 ال 97 باشد، می‌تواند شانس بیشتری برای تحصیلداشته باشد.

مهاجرت تحصیلی فنلاند

شرایط تحصیل در فنلاند بدون نیاز به مدرک زبان

اگر شما رتبه بالایی در مدرک زبان انگلیسی ندارید، خیلی نگران نباشید؛ چرا که با داشتن شرایط زیر می‌توانید با نمره پایین هم برای مهاجرت تحصیلی به فنلاند اقدام کنید:

  • صحبت با مسئولین دانشگاه در مصاحبه
  • دریافت نمره بالا در آزمون ورودی دانشگاه فنلاند
  • انگلیسی بودن زبان مادری فرد
  • داشتن تابعیت یکی از کشورهای اتحادیه اروپا
  • گذراندن مقطع تحصیلی قبلی فرد در دانشگاه‌های اتحادیه اروپا

متقاضیان در صورت عدم مدرک زبان برای مقطع کارشناسی، می‌توانند در آزمون ورودی دانشگاه شرکت کنند.

هزینه مهاجرت تحصیلی به فنلاند

برای شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا، هیچ هزینه‌ای برای تحصیل وجود ندارد و تحصیل در فنلاند به صورت رایگان است؛ اما برای دانشجویان بین‌المللی به غیر از دانشجویان دکتری، پرداخت شهریه ضروری است. البته برای این دسته از افراد هم کمک‌های مالی مختلفی وجود دارد.

همچنین هزینه دانشگاه‌ها با یکدیگر متفاوت است. از طرفی برای مهاجرت تحصیلی به ین کشور هم باید هزینه قابل‌توجهی را پرداخت کنید. هزینه زندگی در این سرزمین هم متناسب با شهر، محل تحصیل و سبک زندگی شما تعیین می‌شود؛ اما در حالت معمول، هزینه مهاجرت به شهر هلسینکی به عنوان پایتخت فنلاند، بیشتر از دیگر شهرها است.

شرایط تحصیل رایگان در فنلاند

در حال حاضر دانشجویان بین‌المللی باید شهریه تحصیل خود را پرداخت کنند؛ اما برای دانشجویان غیربومی با زبان فنلاندی، امکان تحصیل رایگان هم وجود دارد. از طرفی اگر فرد بورسیه شده باشد، نیازهای مالی و تحصیلی آن در این کشور به صورت رایگان رفع می‌شود. همچنین دانشجویان بورسیه، حتی می‌توانند از بورسیه‌های دولتی مثل بورسیه ماستری و تحقیقاتی هم استفاده کنند.

کار دانشجویی حین تحصیل در فنلاند

بر اساس آمار اعلام شده از کشور فنلاند، 55 درصد از دانشجویان این دانشگاه‌ها در طول دوران تحصیل خود، مشغول به کار پاره وقت بوده‌اند. بیشتر دانشجویان فنلاندی، می‌توانند از خدمات دانشگاه‌ها برای پیشنهاد موقعیت شغلی استفاده کنند و در طول تحصیل یا حتی بعد از آن، درآمد داشته باشند. همچنین ویزای این کشور از نوع دانشجویی این امکان را فراهم می‌‍کند که تا حداکثر 25 ساعت در هفته را کار کنید. از طرفی در طول تعطیلات مدرسه هم می‌توانید به صورت نامحدود مشغول به کار شوید. همچنین حتی بعد از دوران تحصیل خود، امکان استفاده از ویزای تحصیلی یک ساله برای پیدا کردن کار و اقامت این کشور هم وجود دارد. بنابراین می‌توانید در این مدت، موقعیت شغلی خود را تثبیت کنید.

توجه داشته باشید که صحبت کردن به زبان فنلاندی یا سوئدی، به شما در پیدا کردن موقعیت‌های شغلی بهتر، کمک می‌کند. بنابراین تنها به زبان انگلیسی متکی نباشید و زبان بومی این کشور را هم یاد بگیرید.

شرایط اخذ اقامت پس از تحصیل در فنلاند

اگر می‌خواهید بعد از فارغ‌التحصیلی در دانشگاه، به طور دائمی در کشور فنلاند زندگی کنید، باید در وهله اول کار پیدا کنید. سپس با کار کردن به مدت 4 سال متوالی در این کشور، می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید. البته دوران تحصیل شما هم برای این مدت‌زمان محاسبه می‌شود.

جمع‌‌بندی

ادامه تحصیل در فنلاند، یکی از پیشنهادهای وسوسه برانگیز برای آن دسته از افرادی است که به دنبال بهترین دانشگاه‌های سطح بالای جهان هستند. البته اگر بتوانید با هوای بسیار سرد این کشور کنار بیایید، قطعا موفقیت‌های علمی فوق‌العاده‌ای را تجربه می‌کنید.

 ما در این مطلب از سبزینه، شرایط مختلف تحصیل در کشور فنلاند را به شما معرفی کردیم؛ اما اگر بعد از دانستن این اطلاعات مهم، دغدغه دریافت ویزای فنلاند را دارید لازم به ذکر است که در حال حاضر با توجه به سخت‌بودن شرایط تحصیل در این کشور و مهاجرت به آن، بدون کمک موسسه‌های مهاجرتی معتبر، نمی‌توانید ویزای تحصیلی بگیرید. از طرفی پیدا کردن موسسه مهاجرتی معتبر هم کار سختی است؛ از همین رو ما در سبزینه، برای آسان‌تر کردن مراحل دریافت ویزای تحصیلی فنلاند، در کنارتان هستیم. ما در موسسه سبزینه، با ارائه مشاوره‌های قانونی و منطقی، راه رسیدن به ویزای فنلاند را برای شما هموارتر می‌کنیم. همچنین می‌توانید برای آماده‌سازی مدارک لازم برای تحصیل در این کشور، روی کمک متخصصان و کارشناسان باتجربه و حرفه‌ای ما حساب کنید. بنابراین اگر می‌خواهید برای تحصیل یا زندگی به فنلاند مهاجرت کنید، حتما با ما تماس بگیرید.

این صفحه را به اشتراک بگذاریم:
 206  |
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تجربیات و سوالات خود در مورد مطالب این صفحه را با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.

ContantUs مشاوره رایگان