اتریش

برای نمایش تور اتریش اینجا کلیک کنید

معرفي

«Austria» واژه‌اي آلماني است به معني «مشرق زمين» و به زمين‌هايي اطلاق مي‌شود كه در شرق رودخانه ي دانوب قرار دارند. بيش تر خاك اتريش را كوهستان زيباي آلپ پوشانده است. از اين رو در اغلب روزها بادي خنك و مرطوب از غرب مي‌وزد. رودخانه ي دانوب، كوهستان آلپ و آب و هواي مطلوب زندگي مردمان اتريش را شكل داده‌اند. اسكي آلپاين ورزش اول اين كشور است و موسيقي در خون مردمان آن جاريست. اتريش را پايتخت موسيقي كلاسيك مي‌دانند: خانه‌ي بزرگاني مانند هايدن شوئنبرگ و موتسارت. ولفگانگ آماديوس موتسارت كه در قرن هجدهم مي‌زيست نابغه‌ي بي چون و چراي موسيقي بود.سرود ملي اتريش را از روي آهنگي از موتسارت ساخته‌اند. علاوه بر  اين، برخي از بزرگان سينماي جهان مانند بيلي وايلدر، فرد زينمان و فريتس لانگ نيز اصالت اتريشي دارند.

بهتــرين زمان بـراي بـازديــــد :

تمام سال

تجــــربـــه هـاي ويـــــــــــژه :

  • قــدم زدن در ســالزبورگ و لذت بردن از زيبايي‌هاي شهري
  • صرف قهوه و كيك در كافه ي كافي‌هاوس (Kaffeehaus)
  • تماشاي صحنه‌هاي طبيعت بي‌نظير در خيابان گــروس كلاكنر (Grossglockner Road)
  • بازديد از جشنواره ي شكلات درشهر بلودنز (Bludenz)
  • غرق شدن در خريد از بازارهاي كريسمس وين (Christkindlmarkit)
  • قدم زدن در خيابان كتنر در وين
  • بازديد از كاخ شون برون(Nice)

غـــــــذاهــــــاي مشــــــهور :

  • وينر شنيتسل (Wiener Schnitzel) كه تكه‌هاي نازك گوشت سرخ شده در آرد سوخاري است.
  • مهر ايمن همد (Mohr im Hemd) كه دســر شـكلاتي بسيار خوشمزه اي است و همراه با خامه و سس شكلاتي سرو مي‌شود.
  • نوشيدني شكلات داغ ويني
  • (Viennese Hot Chocolate) با خامه ي اضافه و زرده ي تخم‌مرغ

چنـــــــــد كلمــــــــــه :

  • سلام: Gruss Gott (گروس گوت)
  • خداحافظ: Auf Wiedersehen (آفيدرزن)
  • تشكر: Danke (دانكه)
  • بله: Ja (يا)
  • نه: Na (نا)

نشـان‌هاي منحصــــر به فـــرد :

موسيـقي كلاسيك، كـوه‌هاي پــر بــرف شيريني استرودل سيب (Apple Strudel)كاخ شونبرون (Schonbrunn Palace)لباس‌هاي سنتي اتريشي، فيلم مشهور آواي موسيقي (The Sound of Music).

شهـــــــــرهــــــاي مهـــــــم:

  • وين (Vienna)
  • سالزبورگ (Salzburg)
  • اينزبروك (Innsbruck)

چنـــد نكتــــــــــه ي جـــالب:

  • طبق باورهاي سنتي اتريشي ها، در اوايل بهار و اواخر پاييز بادي از سوي كوهستان‌ها مي‌وزد كه به آن فون (Fohn) مي‌گويند. به اعتقاد آنها اين باد به روي مردم اتريش تأثير مستقيم مي‌گذارد و آنها را بي‌حوصله عصبي و بي‌دقت مي‌كند حتي آمار تصادفات و خودكشي‌ها بيش تر مي‌شود. البته هيچ‌ آمار و يا گفته ي‌ رسمي در اين زمينه نيست.
  • پايتخت اتريش شهر وين است با حدود 2 ميليون نفر جمعيت كه آن را پايتخت موسيقي اروپا و جهان مي خوانند و سالن هاي موسيقي كلاسيك، اپرا و تئاترهاي آن در اروپا و جهان زبانزد است.
  • در پارك بزرگ وين مجسمه اي از يوهان اشتراوس هست كه اتريشي ها مي‌گويند اگر دو نفر واقعا همديگر رادوست داشته باشند اشتراوس برايشان ويلن مي نوازد.
    مساحت: 83.871 كيلومتر مربع جمعيت: 8.217.280 (2011) پايتخت: وين زبان رسمي: آلماني، اسلوونيايي، كرواسي مجاري پول كشور: يورو (واحد پول قبلي: شلينگ اتريش) نوع حكومت: جمهوري

نقشه گوگل

فیلتر وضعیت تور:

فیلتر پیشنهادهای ویژه:

فیلتر دسته:

(مدارک لازم برای ویزای شینگن)

برای اخذ ویزای شینگن باید مدارک زیر را داشته باشید

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر
  • اصل پاسپورت های قدیمی
  • اصل پاسپورت جدید
  • دوقطعه عکس سه و نیم در چهارو نیم رنگی زمینه سفید 70% زوم چهره
  • اصل شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • دارندگان شرکت :روزنامه رسمی آگهی تاسیس و اساسنامه ومعرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود
  • مشاغل آزاد:جواز کسب ،سوابق بیمه
  • ساختمان ساز :معرفی نامه  ،قرارداد کاری ،جواز ساخت ، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد
  • پزشک:پروانه مطب دانشنامه ،کارت نظام پزشکی ،سوابق بیمه
  • کرمندرسمی:3 فیش آخر حقوق، حکم کارگزینی ،معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت وتعداد روزهای مرخصی اعلام شود.
  • کارمند آزاد: سوابق بیمه و معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت و تعداد روزهای مرخصی اعلام شود.و قرارداد کاری.
  • پزشکان : دانشنامه و کارت نظام پزشکی،پروانه مطب ، سوابق بیمه ، 
  • بازرگان: کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس ،  سوابق بیمه
  • پرینت 6  ماهه حساب بانکی حتما لاتین باشدکه حداقل مانده حساب بالای 60میلیون باشد.
  • تمکن مالی حتما لاتین باشد
  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • سند ملکی
  • در صورتی که مادر یا پدر با فرزند خود میخواهند سفر کنند و به سن قانونی فرزند نرسیده باید رضایت محضری از والدین خود برای سفارت بیاورند.
  • کودکان محصل گواهی اشتغال به تحصیل الزامیست
  •  مدارک ها باید ترجمه آلمانی شود.