جستجو در سایت

ویزای اسپانسرشیپ کانادا؛ شرایط، مراحل و مدارک مورد نیاز

logo

ویزای اسپانسرشیپ کانادا فرصتی را برای خانواده و والدینِ شهروندانِ کانادایی یا افرادی که اقامت دائم این کشور را دارند؛ فراهم کرده است تا بتوانند به خویشاوند نزدیک خود در کانادا ملحق شوند. معمولاً این طرح که از روش‌ های مهاجرتی کانادا محسوب می‌شود، برای مهاجرت پدر، مادر، پدربزرگ و مادر بزرگ، همسر و فرزند مناسب است و به‌منظور مهاجرت خواهر، برادر، عمه و... چندان میسر نخواهد بود؛ مگر تحت شرایط خاصی که در ادامه توضیح خواهیم داد. پس اگر فرزند، همسر یا پدر و مادر شما در کانادا اقامت دارد و می‌خواهید با شرکت در این برنامه اسپانسرشیپ کانادا ویزای کانادا را دریافت کنید و نزد او بروید؛ بهتر است این مطلب از آژانس مهاجرتی سبزینه را تا پایان مطالعه کنید و اطلاعات مفیدی در این باره به دست آورید.

ویزای اسپانسرشیپ کانادا چیست

ویزای اسپانسرشیپ کانادا چیست؟

همان‌طور که در قسمت قبل توضیح دادیم؛ اگر شما در سن بالای ۱۸ سالگی، مقیم دائم کانادا یا شهروند این کشور باشید؛ می‌توانید اسپانسر همسر، فرزند، پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ خود شوید تا اقامت دائمشان را دریافت کنند. این برنامه هم مانند طرح اخذ ورک پرمیت کانادا، نیاز به اثبات تمکن مالیِ فرد متقاضی دارد. ضمناً اسپانسر باید بتواند حداقل به مدت ۲۰ سال، نسبت به تکفل مالی والدین یا همسر و فرزندان خود تعهد دهد. از سوی دیگر، برای اسپانسر شدن یا شرکت در طرح مذکور به‌عنوان یک مهاجر، شرایط مهم دیگری هم وجود دارد که در ادامه، هر کدام را به طور مفصل بررسی خواهیم کرد.

انواع ویزای اسپانسرشیپ کانادا

در مورد این مسئله باید بگوییم ویزای اسپانسرشیپ کانادا یک نوع است و تنها باتوجه‌به نسبت خویشاوندی شخصی که متقاضی شرکت در این طرح می‌شود؛ برخی از الزامات مربوطه ‌ (مانند نوع اسناد و مدارک موردنیاز) متفاوت خواهد بود. ازاین‌رو برنامه اسپانسرشیپ در میان عوام، به چند دسته مختلف تقسیم شده است:

  • ویزای اسپانسرشیپ همسر
  • ویزای اسپانسرشیپ فرزندان وابسته
  • ویزای اسپانسرشیپ والدین

ماهیت هر سه مورد یکی است و صرفاً الزامات آن‌ها بر اساس نسبت خویشاوندی متقاضی با اسپانسر، تا حدودی متفاوت است.

چه کسانی واجد شرایط ویزای اسپانسرشیپ کانادا هستند؟

همان‌طور که در قسمت‌های قبل توضیح دادیم، افراد واجد شرایط ویزای اسپانسرشیپ کانادا عبارت‌اند از: پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ، فرزند، همسر. به‌طورکلی شرایط خاصی برای مهاجرت والدین، پدربزرگ و مادربزرگ از این طریق وجود ندارد؛ اما فرزندی که قصد دارید اسپانسر او شوید، باید مجرد و حداکثر ۲۲ سال داشته باشد. برای همسر نیز باید از طریق سند ازدواج یا شناسنامه ثابت کنید که شریک زندگی یکدیگر هستید.

در چه صورت اسپانسر کانادا فاقد شرایط لازم است؟

اگر سن اسپانسر کمتر ۱۸ سال، دارای سوءسابقه و بدهی باشد، صلاحیت لازم را جهت اسپانسر شدن نخواهد داشت. ضمناً اگر هنوز در قبال همسر قبلی خود از نظر مالی مسئول باشد، نمی‌تواند اسپانسر شود. نداشتن اقامت دائم کانادا هم یکی دیگر از عوامل عدم صلاحیت یک شخص برای اسپانسر شدن است.

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ

پس از بررسی ماهیت ویزای اسپانسرشیپ کانادا، حالا نوبت آن است تا مزایا و معایب مهاجرت از طریق این برنامه را خدمت شما عزیزان توضیح دهیم. مهم‌ترین مزایای مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ به شرح زیر است.

  • امنیت برای والدین، پدربزرگ و مادربزرگ در دوران کهن‌سال
  • بهره‌مندی از مزایای طرح بازنشستگی کانادا
  • تحصیل رایگان تا سن ۱۸ سالگی
  • حق کار و تحصیل در کانادا
  • امکان دریافت ورک پرمیت برای همسر
  • بهره‌مندی از خدمات مراقبت‌های بهداشتی با هزینه دولت
ویزای اسپانسرشیپ والدین کانادا

معایب مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ

دررابطه‌با معایب مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ باید بگوییم که مورد چندان خاص و حائز اهمیتی پیرامون این مسئله مطرح نیست و برنامه اسپانسرشیپ هم مانند سایر روش‌های مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت کانادا ، مزایای متعددی دارد که در قسمت قبل توضیح دادیم. حالا راجع به شرایط خاصی که ممکن است بابت میل اسپانسر و مهاجر نباشد، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اسپانسر باید تعهد دهد که حداقل ۲۰ سال از والدین خود حمایت کند.
  • اگر پس از صدور مجوز اقامت همسر خود، نسبت به مهاجرت منصرف شوید، اسپانسر تا ۳ سال موظف به انجام تمام تعهدات خود خواهد بود.
  • این برنامه صرفاً مربوط به والدین، همسر، پدربزرگ و مادربزرگ و فرزندان است؛ یعنی عمه، خاله، برادر و خواهر واجد شرایط شرکت در طرح اسپانسرشیپ نخواهند بود، مگر اینکه فرد اسپانسر مجرد و فاقد فرزند باشد و اقوام مذکور (والدین، پدربزرگ و مادربزرگ) در قید حیات نباشند.

ویزای اسپانسرشیپ همسر کانادا

طرح اسپانسرشیپ همسر یکی از محبوب‌ترین مدل‌های ویزای اسپانسرشیپ کانادا است که به‌عنوان ویزای ازدواج هم شناخته می‌شود. در واقع با این روش می‌توان برای مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج درخواست داد. هدف از ارائه این برنامه، برقراری اتحاد بین اعضای خانواده است و به اسپانسر این اجازه را می‌دهد که همسر یا شریک زندگی خود را به کانادا بیاورد. برای اینکه یک شخص بتواند ثابت کند فرد متقاضی همسر او است، باید یکی از سه حالت زیر را داشته باشند:

  • Spouse (همسر)
  • Common-law Partner (زوج حقیقی حداقل ۱ سال)
  • Conjugal Partner (شریک زناشویی)

ضمناً اگر همسر شما با این برنامه مهاجرت کند، مجاز به دریافت ورک پرمیت کانادا خواهد بود.

تفاوت میان اسپانسرشیپ Inland و Outlanl

این مسئله مربوط به شرایط سکونت همسرِ اسپانسر است. به‌عنوان‌مثال اگر شما اسپانسر باشید و بخواهید برای همسر خود ویزای اسپانسرشیپ بگیرید؛ چنانچه حین ارائه درخواست و مدارک، همسر شما در کانادا ساکن باشد، باید درخواست Inland بدهید و اگر همسرتان خارج از کانادا زندگی‌ کند، درخواست شما باید از نوع Outlanl باشد.

قوانین پس از اسپانسرشیپ همسر کانادا

اگر اسپانسر همسر خود شوید و این در حالی باشد که حداقل‌ دو سال به‌صورت مشترک زندگی نکرده باشید، باید به مدت ۲ سال پس از اعطای اقامت، ‌ همراه یکدیگر زندگی کنید. البته این مورد دررابطه‌با این افرادی که دچار آزار و اذیت همسر خویش قرار می‌گیرند، صدق نمی‌کند. همچنین وقتی اسپانسر همسر خود شوید، تا ۵ سال آینده مجاز به اسپانسر کردن فرد دیگری (همسر دیگر) نخواهید بود.

اگر پس از صدور  مجوز اقامت، نسبت به دریافت آن منصرف شوید، درهرصورت تا ۳ سال آینده موظف به حمایت از همسر خود خواهید بود. همچنین اگر فرد مهاجر دارای سوءپیشینه باشد، از طرف اداره مهاجرت برای او نامه inadmissible صادر می‌شود و ممکن است وضعیت پرونده در حالت تعلیق قرار بگیرد.

انواع ویزای اسپانسرشیپ کانادا

شرایط کنسل کردن اسپانسرشیپ همسر کانادا

اگر نسبت به دریافت ویزای اسپانسرشیپ کانادا برای همسر خود اقدام کرده باشید و پس از مدتی، به هر دلیل منصرف شوید؛ تنها در حالتی می‌توانید درخواست خود را کنسل کنید که فرد مهاجر کارت اقامت خود را دریافت نکرده باشد. در این حالت، شما به‌عنوان اسپانسر می‌توانید با تکمیل یک فرم درخواست، از اداره مهاجرت بخواهید برنامه اسپانسرشیپ همسر شما را کنسل کند. به یاد داشته باشید که اگر پس از صدور ویزا و اخذ اقامت دائم، پشیمان شوید و قصد کنسل کردن حمایت را داشته باشید، درهرصورت به مدت  ۳ سال موظف به انجام تمام تعهدات خود خواهید بود.

ویزای اسپانسرشیپ والدین کانادا

والدین (پدر، مادر، پدربزرگ، مادربزرگ) جزو آن دسته از افرادی هستند که به‌راحتی می‌توانند در این برنامه شرکت کنند و در مقایسه با خواهر، برادر، عمه یا خاله؛ محدودیت خاصی جهت شرکت‌کردن آن‌ها در این طرح وجود ندارد. صرفاً شخص اسپانسر باید تعهد دهد که به مدت حداقل ۲۰ سال، حامی مالی والدینش خواهد بود. ضمناً یک نکته مهم دیگر این است که اگر به هر دلیلی متوجه شدید که واجد شرایط شرکت در این برنامه نیستید؛ می‌توانید برای اقامت موقت (حداکثر دو‌ساله) از طریق برنامه سوپر ویزای کانادا اقدام کنید.

 جهت اطلاع از شرایط و مشاوره درباره نحوه اخذ ویزای تحصیلی کانادا با سبزینه در ارتباط باشید

ویزای اسپانسرشیپ فرزندان وابسته کانادا

فرزندان یکی دیگر از افراد واجد شرایط، برای شرکت در برنامه اسپانسرشیپ کانادا هستند. این افراد اگر از نظر بیولوژیکی فرزند شما باشند، تحت شرایط زیر می‌توانید اسپانسر آن‌ها شوید:

  • حداکثر سن فرزند ۲۲ باشد.
  • فرزند وابسته شما مجرد باشد.

ویزای اسپانسرشیپ خواهر و برادر کانادا

اگر بخواهید برای مهاجرت خواهر و بردار خود، حامی (اسپانسر مالی) شوید؛ باید بدانید که برنامه‌ای برای ویزای اسپانسرشیپ خواهر یا بردار تعریف نشده است و صرفاً برنامه‌های حال حاضر شامل والدین، پدربزرگ و مادربزرگ، همسر و فرزند می‌شوند. به همین دلیل صرفاً تحت شرایط زیر می‌توانید اسپانسر خواهر یا برادر خود باشید:

  • سن خواهر/ برادر شما زیر ۱۸ سال باشد.
  • فرد متقاضی مجرد باشد.
  • شما به‌عنوان اسپانسر، مجرد و فاقد فرزند باشید.
  • والدین، پدربزرگ و مادربزرگ شما در قید حیات نباشند.

شرایط اسپانسرشیپ کانادا برای عمه یا خاله

دررابطه‌با شرایط اسپانسرشیپ کانادا برای عمه یا خاله باید بگوییم که پروسه نسبتاً دشوارتری پیش رو خواهید داشت. زیرا صرفاً تحت یک‌سری شرایط خاص می‌توان چنین اقدامی را به انجام رساند. برای مثال اگر شما شهروند یا مقیم دائم کانادا باشید، فقط تحت شرایط زیر می‌توانید برای عمه یا خاله خود اسپانسر شوید تا به کانادا مهاجرت کنند:

  • مجرد و فاقد فرزند باشید.
  • والدین، پدربزرگ و مادربزرگ شما در قید حیات نباشند.
  • در کانادا هیچ خویشاوندی نداشته باشید.
  • با عمه یا خاله خود رابطه صمیمانه‌ای داشته باشید.

مراحل دریافت ویزای اسپانسرشیپ کانادا

برای دریافت ویزای اسپانسرشیپ کانادا باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. ابتدا شخصی که قصد دارد به‌عنوان اسپانسر از اقوام خود برای شرکت در طرح مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ حمایت کند؛ باید تأیید صلاحیت شود. برای این کار باید یک تعهدنامه رسمی، مبنی بر پشتیبانی مالی و اجتماعی از فرد موردنظر خود تنظیم کند. این تعهدنامه توسط اداره مهاجرت بررسی خواهد تا در صورت تأیید، سند تأییدیه صادر شود.
  2. سپس فرد مهاجر باید مدارک و اسناد موردنیاز را به اداره مهاجرت بفرستد و هر دو طرف (اسپانسر و مهاجر) درخواست خود را مبنی بر شرکت در این برنامه، ارائه دهند. البته همراه با مدارک ارسالی و فرم درخواست، رسید پرداختی هزینه‌های بررسی پرونده نیز باید ضمیمه شده باشد.
  3. پس از بررسی پرونده و تأیید صلاحیت، نوبت به تعیین وقت سفارت کانادا و شرکت در جلسه مصاحبه رسمی خواهد رسید. چنانچه فرد متقاضی در مصاحبه هم موفق به دریافت امتیاز لازم شود، پردازش نهایی جهت تأیید صدور ویزا انجام خواهد گرفت.
  4. در نهایت، پس از انجام مصاحبه، متقاضی باید منتظر باشد تا نتیجه نهایی از طرف اداره مهاجرت کانادا اعلام شود. در صورت تأیید، باید برای دریافت ویزا اقدام کند و اگر درخواست مربوطه ریجکت شود، می‌تواند نسبت به بررسی مجدد یا اعتراض به تصمیم افسران ذی‌ربط، نامه‌ای به اداره مهاجرت بفرستد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا

همان‌طور که می‌دانید، پروسه مهاجرت و اخذ اقامت از طریق اسپانسرشیپ کانادا نیاز به ارائه درخواست از طرف دو شخص (اسپانسر و مهاجر) دارد؛ بنابراین هر دو شخص باید مدارک لازم را برای ثبت درخواست خود به اداره مهاجرت ارائه دهند. اسناد و مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا نیز به شرح زیر است:

مدارک اسپانسر:

  • فرم درخواست حمایت از فرد متقاضی
  • پاسپورت و مدرک شناسایی
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • گواهی سلامت
  • مدرک اثبات رابطه خویشاوندی با فرد مهاجر

مدارک مهاجر:

  • فرم درخواست
  • مدرک اثبات تمکن مالی
  • رسید پرداخت هزینه‌های لازم
  • اثبات وضعیت تأهل/ تجرد
  • مدرک اثبات رابطه خویشاوندی با اسپانسر
  • مدرک عدم سوءپیشینه
  • گواهی سلامت و بیمه مسافرتی
  • پاسپورت و ۲_۳ قطعه عکس مناسب
  • مدارک تحصیلی و رزومه کاری

میزان درآمد اسپانسر کانادا چقدر باید باشد؟

مقدار درآمد موردنیاز برای اینکه یک فرد بتواند اسپانسر اقوام خود باشد، به شرح زیر است:

نکته: برای اینکه صلاحیت یک شخص جهت حمایت از فرد مهاجر تأیید شود، درآمد ۳ سال متوالی بررسی خواهد شد. به همین دلیل، در جدول زیر درآمد 3 سال متوالی (درست قبل از روز درخواست) آورده شده است.

تعداد متقاضیان برای مهاجرت

درآمد اسپانسر در سال 2022

درآمد اسپانسر در سال 2021

درآمد اسپانسر در سال 2020

1 نفر

$43,082

$32,898

$32,270

2 نفر

$52,965

$40,444

$39,672

3 نفر

$64,306

$49,106

$48,167

4 نفر

$72,935

$55,694

$54,630

5 نفر

$82,259

$62,814

$61,613

6 نفر

$91,582

$69,934

$68,598

7 +

$9,324

$7,120

$6,985

هزینه برنامه اسپانسرشیپ کانادا چقدر است؟

هزینه اصلی دریافت ویزای اسپانسرشیپ کانادا شامل موارد زیر می‌شود:

  • هزینه انگشت‌ نگاری بیومتریک کانادا
  • هزینه بررسی پرونده و پردازش درخواست
  • هزینه آزمایش مدیکال کانادا
  • هزینه درخواست اقامت

جمع هزینه‌های لازم برای موارد مذکور، حدود 1050 دلار (بزرگسالان) و حداقل ۱۵۰ دلار (افراد زیر ۱۸ سال) است.

نحوه درخواست ویزای اسپانسرشیپ کانادا

همان‌طور که در قسمت قبل توضیح دادیم، برای ارائه درخواست ویزای اسپانسرشیپ کانادا، ابتدا فردی که قصد حمایت مالی از اقوامش (والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و...) را دارد، باید آمادگی خود را برای اسپانسر شدن اعلام کند. سپس هر دو طرف باید فرم درخواست و مدارک لازم را به اداره مهاجرت ارائه دهند تا در صورت تأیید، فرد متقاضی پس از تعیین وقت سفارت، در مصاحبه شرکت کند. پس از آن، اگر تأیید نهایی صورت گرفت ‌و هر دو شخص صلاحیت لازم را داشتند، متقاضی می‌تواند جهت مهاجرت به کانادا، ویزای خود را دریافت کند.

مدت زمان صدور ویزای اسپانسرشیپ کانادا

به‌طورکلی مدت‌زمان لازم برای بررسی پرونده و اعلام نتایج صلاحیت متقاضی برای دریافت ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ؛ حدود ۱_۲ سال است.

تاریخ اعتبار اقامت اسپانسرشیپ کانادا

دررابطه‌با تاریخ اعتبار اقامت اسپانسرشیپ کانادا باید بگوییم که اعتبار ویزای آن معادل تاریخ انقضای گذرنامه است و حداکثر تا ۵ سال می‌تواند معتبر باشد. در ضمن پس از صدور ویزای اقامت دائم، نیازی به تمدید آن نخواهد بود.

ویزای اسپانسرشیپ فرزندان وابسته کانادا

لاتاری اسپانسرشیپ کانادا

از جمله طرح‌هایی که گاهی توسط اداره مهاجرت کانادا برای جذب متقاضیان برگزار می‌شود، لاتاری اسپانسرشیپ یا برنامه قرعه‌کشی PGP است. این برنامه برای شهروندان کانادایی و افرادی که  pr کانادا را دارند، این امکان را فراهم کرده است تا برای والدین، پدربزرگ و مادربزرگِ تخت حمایت مالی خود، اقامت دائم بگیرند.

 

 بیشتر بخوانید: راهنمای اخذ pr کانادا

 

دلایل ریجکتی ویزای اسپانسرشیپ کانادا

دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است سبب ریجکت‌شدن درخواست شما برای اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا شود. از ارائه نادرست مدارک به سفارت کانادا گرفته تا نداشتن تمکن مالی و... هر یک به نوبه خود نقش بسزایی در رد درخواست ویزای شما ایفا می‌کنند. به همین دلیل قصد داریم در ادامه تمام دلایلی را که سبب بروز چنین اتفاقی می‌شوند، بررسی کنیم.

  • داشتن سوءپیشینه
  • نداشتن گواهی سلامت و بیمه مسافرتی
  • عدم اثبات تمدن مالی
  • اسپانسر مقیم کانادا باشد؛ اما در این کشور زندگی نکند.
  • اسپانسر شما مقیم دائم یا شهروند کانادا نباشد
  • اگر فرد اسپانسر به‌تازگی طلاق بگیرد و هنوز در قبال همسر سابق خود از نظر مالی مسئول باشد.
  • افسر مهاجرتی متوجه شود
  • رابطه‌ای که بین فرد مهاجر و اسپانسر وجود دارد، برای شرکت در این برنامه مناسب نباشد.
  • داشتن سابقه ریجکتی درخواست ویزا
  • عدم ارائه اسناد و مدارک کامل
  • اگر فرد متقاضی برای شرکت در برنامه اسپانسرشیپ و مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج، اقدام به ازدواج صوری کرده باشد و حقیقت این اتفاق برای افسر مهاجرتی برملا شود، درخواست ویزا ریجکت خواهد شد.

خدمات آژانس سبزینه در رابطه‌با اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا

در این صفحه به طور مفصل در مورد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ توضیح دادیم و گفتیم که می‌توان به‌واسطه یک حامیِ مقیم کانادا (والدین، همسر و...) به این کشور مهاجرت کرد. در آخر لازم است به این نکته هم اشاره کنیم که شما عزیزان می‌توانید برای اخذ اقامت کانادا و ویزای اسپانسرشیپ این کشور، از خدمات آژانس مسافرتی سبزینه بهره‌مند شوید.

ما در این مجموعه با ارائه مشاوره تخصصی و پاسخ به تمام سؤالاتتان، همواره در تلاش خواهیم بود تا گام مؤثری در جهت تسریع فرایند مهاجرتی شما برداریم. پس اگر تصمیم نهایی خود را برای مهاجرت به کشور کانادا گرفته‌اید یا قصد دارید در مورد انواع برنامه‌های مهاجرتی اطلاعات بیشتری کسب کنید، از طریق پل‌های ارتباطی درج شده در سایت با کارشناسان ما در سبزینه تماس بگیرید و درخواست خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

این صفحه را به اشتراک بگذاریم:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تجربیات و سوالات خود در مورد مطالب این صفحه را با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.

ContantUs مشاوره رایگان