جستجو در سایت

معرفی برلین پایتخت کشور آلمان

logo

همه چیز درباره برلیـن

برلین پایتخت آلمان است. با مساحت ۸۹۲ کیلومتر مربع در شمال شرق آلمان، حدود ۷۰ کیلومتری غرب مرز لهستان ، در منطقه ای باتلاقی واقع شده است.

مرکز شهر در طول رودخانه ی اسپری در دره ی رودخانه ی قدیمی برلیـن که از دوب شدن لایه های یخ در پایان عصر یخبندان به وجود آمده، واقع شده است.

این دره قدیمی که اوراشترومتال نام دارد ، بین فلات پست بارنیم در شمالی در جنوب، واقع است.

در اشپانداو ، غربی ترین بخش برلیـن ، رودخانه ی اسپری به رود هاول ، می پیوندد که در برلین غربی ، از شمال به جنوب سرازیر می شود.

مسیر رودخانه ی هاول بیشتر شبیه به زنجیرهای از دریاچه هاست که بزرگترین آنها تگلرزہ و گروبر وانزہ ھستند. چند دریاچه نیز از قسمت بالایی رود اسپری ، که به گروبر موگلزه در برلیـن شرقی میریزد ، تغذیه می شوند.

بخش های مهم برلین امروزی، در جلگه های پست کناره های درهی اسپری واقعند. برلیـن ، آب و هوای معتدل و ملایمی دارد.

دمای سالانه ی برلیـن داهلم، ۹/۴ درجه ی سانتیگراد و میزان بارشی سالانه، ۵۷۸ میلیمتر است.و یکی از مقصد های مناسب برای گردشگران تور اروپا می باشد.

جمعیت برلین

براساس سرشماری دربارهبرلیـن و جمعیت آن در سال ۲۰۰۷ می توان گفت: برلیـن با جمعیت ۳،۴۱۵٬۷۴۲ نفر، پرجمعیت ترین شهر آلمان و دومین شهر پرجمعیت اتحادیه ی اروپا بعد از لندن است.

تراکم جمعیت نیز در این شهر، ۳۸۳۰ نفر در هر کیلومتر مربع است.

برلیـن ، همیشه مرکز جذب مهاجران خارجی بوده است : طوری که در اواسط دهه ی ۱۹۹۰، بیش از ۴۰۰ هزار نفر شهروند خارجی در این شهر ساکن شده اند.

بیشتر مهاجران، به دنبال موقعیت های بهتر اقتصادی، از دیگر کشورهای اروپایی به آلمان مهاجرت کرده اند.

بیش از ۳۰ درصد از مهاجران برلیـن، ترک تبارها هستند. حدود ۶۰ درصد مردم برلین ، فاقد دین مشخصی ، ۲۳ درصد پروتستان، ۹ درصد کاتولیک رومی ، ۶ درصد مسلمان ، ۰/۴ درصد یهودی و بقیه پیرو سایر ادیان هستند.

تاریخچه برلین

درباره برلیـن و تاریخچه آن می توان گفت که پادشاه پروسی، در سالی، اولین بار فردریک بزرگ ۱۷۰۱ این شهر را به پایتخت قرار داد.

شهر برلیـن، طبق قانون اساسی ۱۹۴۹ به عنوان یک ایالت شناخته شده است.

در جنگ جهانی دوم ، برلین که زیباترین شهر اروپا بود، ویران شد و جدایی دو آلمان، بعد از کسلح جنگ جهانی دوم، این شهر را دو تکه کرد. در سال ۱۹۶۱، حکومت جمهوری دموکراتیک آلمان شرقی، برای جلوگیری از فرار مردم از برلین شرقی به برلیـن غربی، دیواری بتونی با مجموع طول ۱۵۵ کیلومتر و ارتفاع ۳ متر ، بین این دو قسمت احداث کرد.

در جریان وحدت دو آلمان در سال ۱۹۹۰، دیوار برلین فروپاشید و برلین که از سال ۱۸۷۱ پایتخت آلمان بود ، بار دیگر، پایتخت کشور متحد شد.

پس از اتحاد دو بخش ، این شهر به سرعت توسعه یافت و تبدیل به یکی از مراکز فرهنگی و صنعتی اروپا و مهمترین شهر آلمان شد. به دلیل فرآیند محدودسازی در دوران جنگ سرد ، تعداد کمی واحدهای صنعتی از گذشته در برلین باقی مانده است.

چاز میان شرکت های معروف آلمانی ، تنها شرکت زیمنس و شرکت راه آهن دویچه بان در برلیـن ، شعبه ی مرکزی دارند و برخی از شرکته ای آلمانی و بین المللی، شعب کوچکتری در برلین دارند.

کارخانه ی ماشین سازی دایملر ، خط تولید موتورهای بی ام و، شعبه ای اصلی و مرکزی شرکت های دارویی بایر شرینگ شده اند. پارک علمی و فن آوری برلین، آدلر شفا جزو پانزده پارک بزرگ فن آوری جهان است.

تحقیق و توسعه در اقتصاد برلین نقش عمدهای دارد و منطقه ی برلین ، براندنبورگ جزو سه منطقه ی نو و ابتکاری برتر اتحادیه ی اروپاست.

این صفحه را به اشتراک بگذاریم:
 1379  |
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تجربیات و سوالات خود در مورد مطالب این صفحه را با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.

ContantUs مشاوره رایگان