جستجو در سایت

ویزای کارآفرینی کانادا ؛ شرایط + سرمایه لازم در 2025

logo

دولت فدرال کانادا باهدف رونق اقتصادی و توسعه بازارهای بین‌المللی خود، برنامه‌های مهاجرتی متنوع و گستره‌ای را برای جذب کارآفرینان نوآور سراسر جهان طراحی کرده است. استان‌های مختلف این کشور از این امکان برخوردارند که بنا به شرایط و نیازهای جغرافیایی، سیاست‌های مهاجرتی خاصی را برای ایده‌پردازان و بنیان‌گذاران کسب‌وکارهایی را که در بلندمدت ارزش اقتصادی ایجاد می‌کنند اعمال کند. در ادامه راهنمای جامع اخذ ویزای کارآفرینی کانادا را مطالعه خواهید کرد.

ویزای کارآفرینی کانادا

مزایای اخذ اقامت کارآفرینی کانادا 

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی مزایای متعددی به همراه خواهد داشت:

  1. کسب اقامت دائم یا PR کانادا برای کارآفرینان و اعضای خانواده آنها: بدون شک کلیدی‌ترین مزیتی که در اختیار کارآفرینان قرار می‌گیرد، تضمین اقامت دایم آنها به همراه خانواده و به‌طور مستقیم است. برخلاف برنامه‌های سنتی مهاجرتی این کشور، با دریافت ویزای کارآفرینی کانادا دیگر نیازی با نیازی به دریافت ویزای موقت سفر یا TRV نیز نخواهید داشت.
  2. شرایط ساده: کارآفرینی در کانادا مستلزم شرایط پیچیده‌ای نیست و به تحصیلات بالا یا تسلط فوق‌العاده زبان انگلیسی نیاز ندارد. به همین دلیل اقامت کانادا از طریق کارآفرینی گزینه‌ای مطلوب و نویدبخش آینده‌ای روشن است.
  3. زمان پردازش درخواست‌نامه‌ها: باتوجه‌به اینکه شرایط موردنیاز ویزای کارآفرینی بسیار معتدل‌تر و قابل دسترس‌تر از سایر سیستم‌های مهاجرتی است، زمان کمتری نیز طول می‌کشد تا درخواست شما برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا مورد بررسی قرار بگیرد.
  4. انواع گزینه‌های استانی: شما بسته به نوع کسب‌وکار و ایده‌های نوآورانه‌ای که دارید می‌توانید برنامه استان‌های مختلف کانادا را بررسی کرده و با اولویت‌هایی که برای زندگی خود دارید، تطبیق دهید. به‌عنوان‌مثال اگر بیش از هر چیز به هزینه‌های عملیاتی پایین اهمیت می‌دهید، می‌توانید برای کارآفرینی در کانادا یک شهر کوچک مانند نوا اسکوشیا را به‌عنوان مقصد خود انتخاب کنید. یا اگر امکانات و آرامش اعضای خانواده برای شما اولویت برتری دارد، شاید بریتیش کلمبیا را مکانی ایده‌آل برای پرورش فرزندان خود بیابید.
  5. یک کسب‌وکار و چندین تقاضانامه: با اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا، مجبور نیستید مدیریت و ساختار کسب‌وکار خود را تغییر دهید؛ زیرا طبق برنامه‌های مهاجرت کارآفرینی تمام بنیان‌گذاران یک شرکت می‌توانند به‌طور هم‌زمان برای دریافت ویزا درخواست بدهند.
  6. تأمین مالی کسب‌وکار از طریق منابع قابل‌اعتماد: بسیاری از افراد به‌اشتباه فکر می‌کنند پس از ساکن شدن در کانادا باید تمامی سرمایه راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکارشان را شخصاً تأمین کنند. خوشبختانه شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، سرمایه‌گذاران فرشته و انکوباتورهای زیادی در اغلب استان‌های کانادا از همکاری با کارآفرینان استقبال می‌کنند و اگر ایده نوآورانه‌ای داشته باشید که سرمایه‌گذاران کانادایی را متقاعد کند، از پشتیبانی مالی و رهنمودهای تجاری آنها بهره‌مند خواهید شد.
  7. رفاه عالی برای زندگی شغلی و خانوادگی: کانادا با دارابودن اقتصادی قوی، هزینه‌های پایین زندگی و نرخ متعادل مالیات، تمام امکانات لازم برای رفاه زندگی حرفه‌ای و خانوادگی کارآفرینان را فراهم می‌کند. در سال جاری مجله فوربس کانادا را به‌عنوان بهترین کشور در رده G-20 وG-7 انتخاب کرده که به معنای بهترین چشم‌انداز مالی و برترین مزایای زندگی اجتماعی است.
  8. دسترسی به نیروی کار ماهر: اگر از طریق ویزای کارآفرینی به کانادا مهاجرت کنید و کسب‌وکارتان را راه‌اندازی نمایید، می‌توانید با استخدام نیروی کار ماهر و متخصص کانادایی، تیم‌های قوی و پرانگیزه‌ای بسازید که موفقیت شرکت شما را تسریع می‌کنند.

افراد واجد شرایط اخذ ویزای کارآفرینی کانادا 

شما به‌منظور مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی، باید شرایط اخذ این ویزای کانادا را که تقریبا راحت‌ترین پیش‌نیازهای برنامه‌های مهاجرت به کانادا محسوب می شوند؛ برآورده کنید:

  1. تأمین سرمایه موردنیاز کارآفرینی در کانادا در برنامه‌های اعلام شده از طرف استان‌های مختلف این کشور که بین ۱۵۰ هزار تا ۹۰۰ هزار دلار کانادا متغیر است.
  2. اشتغال‌زایی برای شهروندان کانادایی: شما باید حداقل یک نفر از نیروی کار این کشور را به استخدام خود درآورید.
  3. تسلط نسبی به زبان انگلیسی یا فرانسوی: بدین منظور نمره‌ای که از آزمون‌های بین‌المللی زبان کسب می‌کنید، باید برابر نمره 5 CLB کانادا باشد.
  4. تجربه و سوابق کاری: شما باید ثابت کنید که طی پنج سال گذشته، به مدت یک سال تجربه مدیریت کسب‌وکار خودتان یا سه سال تجربه آزاد مدیریتی را دارا هستید.
  5. عدم محدودیت سنی: دریافت ویزای کارآفرینی کانادا در اغلب استان‌ها مستلزم هیچ محدوده سنی خاصی نیست.
  6. توانایی راه‌اندازی یک کسب‌وکار ارزشمند و دارابودن درصد مشخصی از سهام آن که بسته به الزامات برنامه‌های استانی تعیین می‌شود.

شاخص های تاثیر گذار بر کارآفرینی در کانادا کدامند؟

کارآفرینی یکی از اجزای حیاتی اقتصاد کانادا محسوب می‌شود و به همین دلیل برنامه «پایگاه‌داده شاخص‌های کارآفرینی کانادا» باهدف ارائه داده‌های معتبری راه‌اندازی شده که از پویایی کارآفرینی کسب‌وکارهای مستقر در این کشور حکایت دارند. مهم‌ترین شاخص‌های این برنامه عبارت‌اند از تعداد شرکت‌های فعال، نرخ تأسیس و ازبین‌رفتن کسب‌وکارها و مشاغل مربوط به آنها، عوامل بقای شرکت‌های تازه‌تأسیس و نرخ شرکت‌هایی از رشد بالا برخوردارند. طبق آخرین گزارش‌های منتشر شده، در سال ۲۰۲۰ بیش از ۱.۱۷۹.۹۶۰ شرکت فعال در کانادا وجود داشته بیشترین آمار تعطیلی کسب‌وکارها نیز به شرکت‌های کوچکی مربوط می‌شود که کمتر از ۴ کارمند داشته‌اند. همچنین بخش‌های زیر بالاترین نرخ رشد را به نام خود ثبت کرده‌اند:

  • بخش اطلاعات و صنایع فرهنگی
  • بخش خدمات حرفه‌ای، علمی و فنی
  • بخش اداری و پشتیبانی

برخی از شاخص‌های تأثیرگذار بر کارآفرینی در کانادا را با هم مرور می‌کنیم:

  1. شرایط اقتصادی
  2. دسترسی به منابع مالی: دردسترس‌بودن سرمایه‌های خطرپذیر، وام‌های بانکی و کمک‌های مالی دولتی می‌تواند توانایی شروع به کار کارآفرینان را تحت‌تأثیر قرار دهد.
  3. محیط‌های نظارتی یا رگولاتوری‌ها: مجموعه‌ای از سیاست‌ها و مقررات دولتی مانند قوانین مالیاتی، قوانین کار و الزامات صدور مجوز کسب‌وکار نقش مهمی در سهولت راه‌اندازی و اجرای عملیات کسب‌وکارها ایفا می‌کنند.
  4. تحصیلات و مهارت‌ها: سطوح تحصیلات و مهارت‌های نیروی کار رابطه مستقیمی با موفقیت شرکت‌های موجود نشان می‌دهد.
  5. نوآوری و تکنولوژی: دسترسی به فناوری‌های جدید و قدرت نوآوری شرکت‌ها، شانس موفقیت سرمایه‌گذاری‌های کارآفرینی را افزایش می‌دهد.
  6. تقاضای بازار: تقاضای مصرف‌کننده برای کالاها و خدمات، و همچنین روند صنعت و شرایط بازار، می‌تواند بر فرصت‌های کسب‌وکارهای جدید تأثیر جدی داشته باشد.
  7. زیرساخت‌های پشتیبانی: دردسترس‌بودن خدمات پشتیبانی کسب‌وکار مانند انکوباتورها، شتاب‌دهنده‌ها، و برنامه‌های مربیگری، موفقیت شرکت‌های کانادایی را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.
  8. نگرش فرهنگی نسبت به کارآفرینی: نگرش و ایده‌های مثبت جامعه کانادا در زمینه ریسک‌پذیری، شکست و کارآفرینی، تمایل بنیان‌گذاران بالقوه به شروع کسب‌وکار را بهبود می‌دهد.
  9. دسترسی به شبکه‌ها و ارتباطات: امکان دسترسی به شبکه‌های تجاری، ارتباطات صنعتی و بهره‌گیری از تجارب اساتید و مدیران باسابقه باعث شده کارآفرینی در کانادا بیش‌ازپیش مورد استقبال قرار بگیرد.
  10. عوامل محیطی: نگرانی‌های زیست‌محیطی و ابداعات و نوآوری‌های مرتبط با پایداری، بقا و موفقیت کسب‌وکارها را به‌شدت تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

همچنین روندهای اقتصادی جهانی، روندهای جمعیتی، حفاظت حقوقی و مالکیت معنوی و دسترسی به منابع مقرون‌به‌صرفه دیگر عواملی هستند رشد و شکوفایی کارآفرینی در کانادا را تضمین می‌کنند.

اقامت کانادا از طریق کارآفرینی

معیار های تجاری و اقتصادی برای کارآفرینی در کانادا 

کارآفرینی در کانادا به عوامل اقتصادی زیر بستگی دارد:

  1. تولید ناخالص داخلی یا GDPمهم‌ترین شاخصی که سلامت اقتصاد کانادا را نشان می‌دهد و یا تحت‌تأثیر قراردادن مخارج مصرف‌کنندگان، سرمایه‌گذاری و رشد کسب‌وکار، مسلماً تأثیر مستقیمی بر کارآفرینی در کانادا خواهدداشت.
  2. نرخ بیکاری: این شاخص به نیروی کاری اشاره دارد که در حال‌حاضر بیکارند اما فعالانه در جستجوی کار هستند. نرخ بالای بیکاری می‌تواند با کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده و افزایش رقابت برای مشاغل، تأثیری منفی بر کارآفرینی داشته باشد.
  3. نرخ تورم: بالابودن نرخ تورم به معنای افزایش هزینه‌های اجرایی کسب‌وکار و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان است و به‌تبع کارآفرینی در کانادا را تحت‌تأثیر منفی قرار می‌دهد.
  4. نرخ بهره: این شاخص معادل هزینه وام‌گرفتن یا قرض گرفتن پول به شمار می‌رود. بالابودن نرخ بهره به کاهش سرمایه‌گذاری منجر می‌شود و توان بقای کارآفرینان در بازارهای رقابتی را نیز کاهش می‌دهد.
  5. مالیات: مالیات نه‌تنها هزینه‌های اجرایی کسب‌وکار را افزایش می‌دهد، بله به کاهش انگیزه‌های سرمایه‌گذاری نیز منجر شده و کارآفرینی را دچار مشکل می‌کند. به‌علاوه مالیات باعث می‌شود ریسک شکست کسب‌وکار دوچندان شود و کارآفرینان را از ادامه کار مأیوس کند.

باتوجه‌به اینکه کانادا از تولید ناخالص قابل‌توجهی برخوردار است و با نرخ بیکاری ۸ درصدی، نرخ تورم یک‌درصدی و مالیات‌بردرآمد پایین یکی از بهترین شاخص‌های اقتصادی را برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا فراهم می‌کند.

بازار کار کانادا برای شروع کارآفرینی چگونه است؟

سال‌ها است که بانک جهانی کانادا را یکی از باثبات‌ترین و ایده‌آل‌ترین مکان‌ها برای راه‌اندازی کسب‌وکارهای جدید معرفی می‌کند. اگر مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی فکر می‌کنید، در نظر داشته باشید که وجود زیرساخت‌های حمل‌ونقل قابل‌اعتماد، اقتصاد قوی و نرخ پایین مالیات‌بردرآمد در کنار برنامه‌های جذب نیروهای متخصص، بازار کار این کشور را برای کارآفرینان خارجی به گزینه‌ای بسیار مطلوب تبدیل کرده است. چنانچه نرخ بقای کسب‌وکارهای تازه‌تأسیس از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ بیش از ۷۱ درصد ارزیابی می‌شود و علی‌رغم رکود جهانی دوران پاندمی کرونا این کشور موفق شده شاخص‌های اقتصادی خود را کماکان ثابت نگه دارد.

هزینه اخذ ویزای کارآفرینی کانادا 

هزینه‌هایی که برای اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا می‌پردازید، به دو گروه هزینه‌های عمومی و هزینه‌های مرتبط با اپلای هر استان کانادا تقسیم می‌شود. هزینه‌های عمومی مواردی نظیر آزمون زبان، ترجمه رسمی مدارک تحصیلی و سوابق شغلی و همچنین هزینه‌های بیومتریک را شامل می‌شود.

  • هزینه بررسی درخواست ویزای کارآفرینی کانادا بسته به برنامه استان‌های مختلف این کشور بین ۱۰۰۰ تا ۳۵۰۰ دلار کانادا خواهد بود.
  • هزینه دیپازیت یا سپرده، مبلغی است که بابت تضمین تعهدات خود به دولت کانادا پرداخت می‌کنید و بسته به استان موردنظر شما بین ۷۵ هزار تا ۲۰۰ هزار دلار کانادا متغیر است. لازم به ذکر است که درصورت برآورده‌کردن الزامات برنامه مهاجرتی، این مبلغ به شما بازگردانده می‌شود.

حداقل سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا

حداقل سرمایه موردنیاز برای کارآفرینی در کانادا بستگی به برنامه‌ای دارد که مهاجرت به این کشور انتخاب می‌کنید. به‌عنوان‌مثال برای واجد شرایط بودن در برنامه ویزای استارتاپ کانادا حداقل به ۷۵ هزار دلار سرمایه‌گذاری یکی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری فرشته یا ۲۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری شرکت‌های خطرپذیر نیاز خواهید داشت. اگر بخواهید ویزای کارآفرینی کانادا را از طریق برنامه استانی کانادا دریافت کنید، بسته به شرایط و الزامات هر استان حداقل سرمایه مورد نیاز شما بین ۱۵۰ هزار تا ۶۰۰ هزار دلار کانادا متغیر خواهد بود.

بهترین حوزه برای کارآفرینی در کانادا

به‌منظور اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا، باید کسب‌وکاری در این کشور راه‌اندازی کنید که احتمال موفقیت بیشتری داشته باشد. برخی از کسب‌وکارهایی که در سال‌های اخیر بیشتری بازدهی را برای شروع کارآفرینی در کانادا داشته‌اند عبارت‌اند از:

  • تکنولوژی و نوآوری
  • مشاوره املاک
  • تجارت الکترونیک
  • مراقبت‌های آرایشی و بهداشتی
  • صنایع انرژی سبز
  • صنایع غذایی و کشاورزی
  • امور مالی و فین‌تک

راه‌اندازی کسب‌وکارهای کوچک پربازده نیز امکان اقامت کانادا از طریق کارآفرینی را برای شما فراهم خواهد کرد:

  • خرده‌فروشی
  • ساخت‌وساز
  • خدمات حرفه‌ای، علمی، فنی
  • مشاوره‌های اجتماعی
کارآفرینی در کانادا

نقش بیزنس پلن در دریافت ویزای کارآفرینی کانادا

یکی از حیاتی‌ترین فاکتورهایی که در برنامه‌های مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی نقشی اساسی ایفا می‌کند، تنظیم یک بیزنس پلن قابل‌اجرا است. درواقع شما نباید هیچ کسب‌وکاری را بدون یک بیزنس پلن عالی و متفکرانه آغاز کنید.

الزامات مهاجرت: بیزنس پلن شما باید قابل‌اجرا باشد. پروپوزال کسب‌وکار مهم‌ترین بخش درخواست ورک پرمیت کانادا است، بنابراین مطمئن شوید که در مورد مفهوم کسب‌وکار خاصی که دارید، به‌خوبی تحقیق کرده‌اید و این طرح در شرایط بازار یکی از استان‌های کانادا قابل‌اجرا است. تا حد ممکن جزئیات بیشتری را در بیزنس پلن کانادا بگنجانید. یک طرح کسب‌وکار معتبر، باید بخش‌های زیر را پوشش دهد:

  1. شرح مدل کسب‌وکار
  2. ارزش پیشنهادی
  3. مزیت رقابتی
  4. ریسک‌ها و چالش‌های کسب‌وکار
  5. چشم‌انداز بلندمدت
  6. استراتژی اجرایی کوتاه‌مدت
  7. برنامه تیم و کارکنان شرکت
  8. شرکا یا تأمین‌کنندگان کلیدی
  9. استراتژی کسب درآمد
  10. تحقیقات بازار
  11. استراتژی بازاریابی
  12. تجزیه‌وتحلیل سود و زیان

به یاد داشته باشید که کسب‌وکار جدید نباید یک شرکت «مالک - اپراتور» باشد که فقط برای شما یا شریکتان درآمد ایجاد کند. همچنین کسب‌وکار شما نباید سرمایه‌گذاری غیرفعال محسوب شود (مانند خرید ملک برای اجاره‌دادن) بلکه باید به مشارکت و مدیریت هر روزه شما نیاز داشته باشد.

یک بیزینس پلن معتبر از یک برنامه توسعه و رشد بلندمدت قوی بهره می‌برد که هدف آن اشتغال برای نیروی کار کانادا و کمک به اقتصاد این کشور است.

مراحل اخذ اقامت کانادا از طریق کارآفرینی

طبق گزارش رسمی «راهنمای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا» که از طرف اداره مهاجرتی این کشور منتشر شده، شما برای اقامت کانادا از طریق کارآفرینی باید مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: یک کسب‌وکار جدید در کانادا راه‌اندازی کنید یا یکی از کسب‌وکارهای موجود در بازار این کشور را خریداری نمایید. در واقع شما به‌عنوان یک کارآفرین خارجی چهار راه پیش رو خواهید داشت:

  1. راه‌اندازی یک بیزینس جدید از صفر
  2. خرید یک کسب‌وکار عملیاتی
  3. خرید حداقل ۳۳ درصد از سهام یک کسب‌وکار فعال کانادایی
  4. خرید فرانچایز یا حق امتیاز کسب‌وکارهای کانادایی

مرحله دوم: برای دریافت ورک پرمیت کانادا اپلای کنید. چس از راه‌اندازی یا خرید یک کسب‌وکار در کانادا می‌توانید به‌عنوان یک مهاجر تجاری برای یکی از انواع مجوزهای کار اقدام کنید:

  • مجوزهای کار مبتنی بر LMIA
  • انتقال‌دهندگان درون شرکتی یا ICT که برای افرادی مناسب است که در محل اقامت فعلی خود کسب‌وکار ثبت شده‌ای دارند و فعالیت جدیدی را در کشور کانادا آغاز کرده‌اند.
  • مجوزهای کار کارآفرینی در کانادا برای اتباع خارجی. این گزینه بیش از سایر مجوزها متقاضی دارد؛ زیرا مختص افرادی است که می‌خواهند با کارآفرینی در کانادا کسب‌وکاری ایجاد کنند که منافع قابل‌توجهی برای خودشان و کشور کانادا به همراه خواهد داشت.
  • مجوزهای کار استارتاپی برای افرادی که ایده‌های بسیار نوآورانه و مقیاس‌پذیری دارند.

ورک پرمیت کانادا در برنامه‌های PNP که کارآفرینی در کانادا از طریق سیستم‌های مهاجرتی استان‌های مختلف این کشور را امکان‌پذیر می‌کند. ازآنجاکه برنامه‌های مهاجرتی هر استان کانادا الزامات خاص خود را طلب می‌کنند، در ادامه این مطلب شرایط و مزایای هر یک از آنها را شرح می‌دهیم.

مرحله سوم: بسته به نوع برنامه و استانی که برای شروع کار انتخاب کرده‌اید، در مدت معین باید ایده تجاری خود را به مرحله اجرا درآورید. توجه داشته باشید که این مرحله مستلزم سودآوری کسب‌وکار شما نیست، بلکه باید ثابت کند که ایده تجاری شما بادوام و قابل رشد و ترقی است. بدین منظور باید بتوانید هزینه‌های عملیاتی و دستمزد کارکنان خود را پرداخت کنید.

مرحله چهارم: برای دریافت اقامت دائم کانادا درخواست دهید. تا این مرحله شما باید یک کسب‌وکار فعال را مدیریت کنید، به این معنی که:

  • کسب‌وکار شما به طور فعال کالاها یا خدماتی را به مشتریان واقعی و فعلی کانادایی یا سطوح جهانی می‌فروشد
  • شرکت شما یک موقعیت فیزیکی مشخص در داخل کشور کانادا دارد.
  • کارکنان کانادایی در شرکت شما مشغول به کارند و حقوق هفتگی دریافت می‌کنند.
  • شما در مسیر پیشرفت بیزینس پلن خود قرار دارید.

هنگامی که کسب‌وکار شما در کانادا فعال شد، می‌توانید به‌عنوان مدیر کسب‌وکار خود برای اقامت دائم اقدام کنید. البته معمولاً برای احراز همه شرایط اقامت دائم، باید این معیارهای زیر را نیز برآورده نمایید:

  • کسب نمره ۷ از آزمون زبان CLB کانادا، یا معادل آن در سایر آزمون‌های معتبر
  • داشتن تحصیلات بالاتر از سطوح متوسطه یا دیپلم دبیرستان
  • عدم سوءسابقه قضایی و بیماری‌هایی که مانع از کارکردن شما در یک حوزه خاص کسب‌وکار می‌شوند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا

شما برای تکمیل پروسه اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا، به مدارک زیر نیاز دارید:

  1. پاسپورت و تاریخچه سفرهای خارجی
  2. مدارک شناسایی شامل شناسنامه و سند ازدواج
  3. نتیجه آزمون زبان انگلیسی یا فرانسوی
  4. مدارک آزمایش‌های پزشکی
  5. اسناد مالی شامل مدارک مرتبط با دارایی‌های خالص و میزان سرمایه‌گذاری شما در کشور کانادا
  6. مدارک پیش‌زمینه‌ای کسب‌وکار شامل ثبت کسب‌وکار جدید یا خرید بخشی از یک شرکت قدیمی در کانادا
  7. اثبات قانونی‌بودن حوزه فعالیت شرکت
  8. اثبات فعالیت‌های کنونی کسب‌وکار
  9. گواهی عدم سوءپیشینه
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

مدت زمان اخذ ویزای کارآفرینی کانادا

پس از اجرای الزامات ویزای کارآفرینی کانادا و ثبت پروفایل متقاضیان، معمولاً بین ۱۲ تا ۱۶ ماه طول می‌کشد تا درخواست ویزا مورد پردازش قرار گیرد. البته عوامل دیگری مانند برنامه‌های مهاجرتی هر استان کانادا نیز روی مدت‌زمان اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا تأثیرگذار خواهند بود.

طرح های استانی کارآفرینی کانادا

هر یک از استان‌های کانادا با توجه به نیازهای متفاوت خود برنامه کارآفرینی متفاوتی را ارائه می‌کند که در آن حداقل سرمایه، حداقل ارزش خالص کسب‌وکار یا آستانه تولید درآمد مشخص میشود. در این بخش با جزئیات طرح های استانی کارآفرینی کانادا آشنا می‌شوید.

طرح کارآفرینی استان آلبرتا 

 برنامه مهاجرتی استان آلبرتا شامل چهار جریان اصلی است:

  1. فارم استریم: این برنامه با همکاری اداره کشاورزی و جنگلداری آلبرتا برگزار می‌شود و متقاضیانی را در اولویت قرار می‌دهد که در حوزه مدیریت مزارع از مهارت کافی برخوردارند یا منابع مالی کافی برای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای کشاورزی را در اختیار دارند.
  2. برنامه کارآفرینی ویژه فارغ‌التحصیلان خارجی: ویژه فارغ‌التحصیلانی که خارج از کانادا تحصیل کرده‌اند و قصد راه‌اندازی یک استارتاپ نوآورانه و دریافت اقامت دائم کانادا را دارند.
  3. برنامه کارآفرینی فارغ‌التحصیلان آلبرتا: ویژه افرادی که در یکی از مؤسسات تحصیلات تکمیلی آلبرتا درس خوانده‌اند و می‌خواهند کسب‌وکار جدیدی در این استان راه‌اندازی کنند. این برنامه برای دریافت ویزای جاب آفر کانادا نیز گزینه مطلوبی به‌شمار می‌رود.
  4. جریان کارآفرینی روستایی: برای کارآفرینانی که می‌خواهند در مناطق حومه یا روستایی آلبرتا یک کسب‌وکار جدید تأسیس کنند یا یکی از شرکت‌های این منطقه را خریداری نمایند.

 برنامه کارآفرینان خارجی آلبرتا مستلزم الزامات زیر است:

  • حداقل ۶ ماه تجربه تمام‌وقت در مدیریت یا اداره یک کسب‌وکار فعال
  • مدرک تحصیلی بالاتر از دیپلم که طی دو سال اخیر اخذ شده باشد و ارزیابی تحصیلی مرتبط با آن
  • دارابودن بیزنس پلنی که امور مالی آن مطابق با دستورالعمل‌های برنامه مهاجرتی آلبرتا تنظیم شده باشد.
  • یک ارائه ۱۰ دقیقه‌ای با تمرکز به اهداف کسب‌وکار و موضوعات موردعلاقه سرمایه‌گذاران
  • کسب ۷ نمره از آزمون CLB یا معادل آن در آزمون‌های معتبر زبان
  • دارابودن ۳۵ درصد از سهام شرکت درصورتی‌که در یکی از مناطق پرجمعیت آلبرتا ساکن شوید یا ۵۱ درصد سهام شرکتی که در مناطق خارج از CMA واقع شده است.
  • یک توصیه‌نامه از آژانس‌های مورد تأیید برنامه مهاجرتی آلبرتا
  • اثبات حداقل میزان سرمایه‌گذاری همسر برای افراد متأهل که در مراکز شهر ۱۰۰ هزار دلار و در حومه معادل ۵۰ هزار دلار کانادا است.

طرح کارآفرینی بریتیش کلمبیا 

حداقل دارایی مورد نیاز برای شرکت در برنامه‌های کارآفرینی بریتیش کلمبیا ۶۰۰ هزار دلار است. سایر الزامات دریافت ویزای کارآفرینی کانادا در طرح مهاجرتی این استان عبارت‌اند از:

  • نامه تعهد یکی از سرمایه‌گذاران فرشته یا شرکت‌های سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر کانادا برای تضمین ایده کسب‌وکار
  • سوابق حرفه‌ای: ۲ سال تجربه مدیریت طی ۱۰ سال گذشته و یک سال مالکیت کسب‌وکار، یا ۳ سال تجربه مدیریت و مالکیت یک کسب‌وکار
  • اشتغال‌زایی برای حداقل یک نفر از شهروندان کانادایی
  • حداقل میزان سرمایه‌گذاری معادل ۲۰۰ هزار دلار کانادا
  • کسب نمره ۴ از آزمون زبان CLB یا معادل آن در آزمون آیلتس
  • توضیح اهداف کوتاه‌مدت و چشم‌انداز بلندمدت کسب‌وکار
  • پرداخت هزینه‌های پردازش درخواست ویزای کارآفرینی معادل ۳۵۰۰ دلار کانادا

طرح کارآفرینی استان نیوبرانزویک کانادا

استان نیوبرانزویک دو برنامه اصلی مهاجرتی را به کارآفرینان پیشنهاد می‌دهد:

  1. جریان کارآفرینی
  2. جریان کارآفرینی پس از فارغ‌ا‌لتحصیلی

 الزامات این برنامه‌ها عبارت‌اند از:

  • معرفی یک آشنای واجد شرایط در استان نیوبرانزویک
  • مدرک تحصیلی کاردانی یا دو سال تحصیلات بالاتر از دبیرستان
  • شرط سنی: متقاضی باید بین ۲۲ تا ۵۵ سال سن داشته باشد
  • سوابق حرفه‌ای: حداقل سه سال مالکیت یک کسب‌وکار یا پنج سال تجربه مدیریت ارشد طی پنج سال اخیر
  • کسب نمره ۵ در آزمون زبان CLB یا معادل آن
  • اشتغال‌زایی برای حداقل ۲ شهروند کانادایی
  • اثبات مزیت نسبی کسب‌وکار در استان نیوبرانزویک، شامل سودآوری و تأثیرات مثبت بلندمدت اقتصادی
  • دارایی خالص معادل ۶۰۰ هزار دلار که ۳۰۰ هزار دلار آن باید بدون محدودیت و به‌صورت نقد باشد.
  • شرح مفهوم و اهداف کسب‌وکار در یک مطلب هزار تا هزار و پانصد کلمه‌ای
  • بازدید اکتشافی چندروزه از استان نیوبرانزویک و شرکت در یک جلسه دولتی برای توضیح اطلاعات کسب‌وکار

طرح کارآفرینی استان نوا اسکوشیا

برنامه مهاجرتی کارآفرینی نوا اسکوشیا متقاضیانی را هدف قرار می‌دهد که از تجارب مالکیت کسب‌وکار یا سوابق مدیریت ارشد برخوردارند. این کارآفرینان باید در همین استان زندگی کنند، یک کسب‌وکار جدید راه‌اندازی کنند یا یکی از شرکت‌های موجود در این منطقه را خریداری نمایند و به‌طور فعال در فرایندهای اجرایی روزانه آن شرکت کنند. الزامات این برنامه عبارت‌اند از:

  • شرط سنی: ۲۱ سال یا بیشتر
  • حداقل دارایی خالص ۶۰۰ هزار دلار
  • حداقل میزان سرمایه‌گذاری برای تأسیس یک کسب‌وکار جدید یا خرید شرکت معادل ۱۵۰ هزار دلار
  • سوابق حرفه‌ای: حداقل ۳ سال تجربه مدیریت فعال و مالکیت یک کسب‌وکار، یا بیش از ۵ سال تجربه در نقش مدیریت ارشد کسب‌وکار
  • کسب نمره ۵ در آزمون زبان CLB یا معادل آن
  • اثبات شرایط مطلوب زندگی در استان نوا اسکوشیا
  • شرکت در مصاحبه حضوری اداره مهاجرت این استان
اخذ ویزای  کارآفرینی در کانادا

طرح کارآفرینی استان ساسکاچوان

برنامه مهاجرتی استان ساسکاچوان دو جریان اصلی را برای متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در نظر می‌گیرد:

  1. طرح کارآفرینان فارغ‌التحصیل بین‌المللی
  2. جریان کارآفرینی

 به‌منظور اقامت کانادا از طریق کارآفرینی استان ساسکاچوان باید الزامات زیر را برآورده سازید:

  • ثبت فرم اظهار علاقه یا EOI
  • حداقل دارایی یا ثروت خالص معادل ۵۰۰ هزار دلار کانادا
  • سوابق حرفه‌ای: حداقل سه سال تجربه مالکیت کسب‌وکار یا سوابق مدیریتی مرتبط
  • حداقل میزان سرمایه‌گذاری در رجینا یا ساسکاتون معادل ۳۰۰ هزار دلار و در سایر مناطق این استان معادل ۲۰۰ هزار دلار کانادا
  • اشتغال‌زایی برای حداقل دو شهروند کانادایی یا افرادی که اقامت دائم کانادا را اخذ کرده‌اند
  • شرکت مداوم در فعالیت‌های روزانه کسب‌وکار
  • اثبات بیزنس پلنی قابل‌اجرا که طبق آن کارفرما حداقل مالکیت یک‌سوم کسب‌وکار ساکن در ساسکاچوان را دارا باشد، به‌جز در شرایطی که میزان سرمایه‌گذاری بیشتر از یک میلیون دلار است.

طرح کارآفرینی استان اونتاریو 

متقاضیان اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا که در برنامه مهاجرتی انتاریو شرکت می‌کنند، برای کسب امتیاز لازم و واجد شرایط شدن باید موارد زیر را رعایت کرده باشند:

  • سوابق حرفه‌ای: فعالیت به‌عنوان عنوان مالک یا مدیر ارشد یک کسب‌وکار به مدت دو سال در پنج سال اخیر
  • سوابق تحصیلی: حداقل مدرک دیپلم دبیرستان
  • برای کسب‌وکارهای مستقر در تورنتو، حداقل دارایی خالص کارفرما باید معادل ۸۰۰ هزار دلار کانادا برآورد شود.
  • برای کسب‌وکار خارج از تورنتو، حداقل دارایی خالص مورد نیاز معادل ۴۰۰ هزار دلار کانادا است.
  • اگر کسب‌وکار متقاضی در حوزه فناوری‌های ارتباطاتی اطلاعاتی یا ارتباطات دیجیتال باشد، به حداقل ثروت خالصی معادل ۴۰۰ هزار دلار کانادا نیاز دارد.
  • حداقل میزان سرمایه‌گذاری در تورنتو ۶۰۰ هزار دلار و خارج از آن ۲۰۰ هزار دلار است. در هر دو حالت متقاضیان باید ۳۳ درصد از سهام شرکت را به نام خود ثبت کنند.
  • کارآفرینان ساکن تورنتو باید برای حداقل دو شهروند کانادایی اشتغال‌زایی کنند. چنانچه کسب‌وکار متقاضی خارج از تورنتو باشد، باید حداقل یک شهروند کانادایی را به استخدام خود درآورد.

طرح کارآفرینی استان کبک

شرایط برنامه‌های مهاجرتی استان کبک با سایر مناطق کشور کانادا تا حدودی متفاوت است؛ زیرا از قوانین دولت خودمختار این استان پیروی می‌کند. هدف اصلی جذب بازرگانان، کارآفرینان و سرمایه‌دارانی است که از خالص دارایی بالایی بهره می‌برند و به همین دلیل هرچه میزان سرمایه‌گذاری افراد در این استان بیشتر شود، امتیاز بیشتری در این برنامه دریافت می‌کنند. متقاضیانی که موفق می‌شوند گواهی گزینش کبک CSQ را دریافت کنند در مرحله بعد درخواست خود برای اقامت دائم کانادا را به دولت فدرال این کشور ارائه می‌دهند. استان کبک سه طرح مهاجرتی مختلف را با عناوین زیر اجرا می‌کند:

  1. برنامه مهاجرتی سرمایه‌گذاران
  2. برنامه مهاجرتی خوداشتغالی
  3. برنامه مهاجرتی کارآفرینان

در ادامه به شرایط برنامه مهاجرتی کارآفرینان استان کبک می‌پردازیم:

  • حداقل خالص دارایی معادل ۹۰۰ هزار دلار کانادا
  • پرداخت هزینه دیپازیت به مبلغ ۳۰۰ هزار دلار برای شرکت‌های ساکن مونترال و برای سایر مناطق استان کبک معادل ۲۰۰ هزار دلار
  • سوابق حرفه‌ای: حداقل دو سال تجربه کار در حوزه مدیریت کسب‌وکار طی پنج سال اخیر
  • سوابق تحصیلی: حداقل مدرک دیپلم دبیرستان
  • اشتغال‌زایی برای حداقل یک شهروند کانادایی
  • دارابودن ۲۵ درصد از سهام یک کسب‌وکار تازه‌تأسیس یا ۵۱ درصد از سهام شرکتی که کمتر از سه مالک دارد.

طرح کارآفرینی استان مانیتوبا

متقاضیانی که با هدف اقامت کانادا از طریق کارآفرینی در برنامه مهاجرتی استان مانیتوبا شرکت می‌کنند باید شرایط زیر را احراز نمایند:

  • حداقل خالص دارایی معادل ۵۰۰ هزار دلار کانادا
  • حداقل میزان سرمایه‌گذاری در شهر وینیپگ معادل ۲۵۰ هزار دلار و در سایر مناطق این استان معادل ۱۵۰ هزار دلار کانادا
  • سوابق حرفه‌ای: حداقل سه سال سابقه کار تمام‌وقت به‌عنوان مالک یا مدیریت ارشد کسب‌وکار طی ۵ سال اخیر
  • سوابق تحصیلی: حداقل دیپلم متوسطه
  • دارابودن ۳۳.۳ درصد از سهام یک کسب‌وکار در استان مانیتوبا
  • کسب ۵ نمره از آزمون زبان CLB یا معادل آن
  • اشتغال‌زایی برای یک شهروند کانادایی (یا بیشتر)

طرح کارآفرینی استان نیوفاندلند و لابرادور

یکی دیگر از برنامه‌های استانی برای اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا، طرح مهاجرتی نیوفنلدند و لابرادور با پیش‌نیازهای زیر است:

  • متقاضی باید بین ۲۱ تا ۵۹ سال سن داشته باشد.
  • ارائه یک بیزینس پلن دقیق بلندمدت با اسناد مالی معتبری که توسط یک متخصص شناخته شده شخص ثالث تأیید شود.
  • سوابق حرفه‌ای: حداقل دو سال تجربه مدیریت فعال و مالکیت یک کسب‌وکار در ۵ سال اخیر، یا بیش از پنج سال سابقه مدیریت ارشد کسب‌وکار طی ۱۰ سال اخیر
  • سوابق تحصیلی: حداقل مدرک دیپلم متوسطه
  • حداقل دارایی یا ثروت خالص معادل ۶۰۰ هزار دلار کانادا، این دارایی‌ها باید به‌راحتی به استان مذکور انتقال داده شوند.
  • حداقل میزان سرمایه‌گذاری معادل ۲۰۰ هزار دلار کانادا
  • دارابودن ۳۳.۳ درصد از سهام یک کسب‌وکار جدید یا فعلی مستقر در این استان
  • اشتغال‌زایی برای یک شهروند کانادایی یا یکی از مقیمان دائم این کشور
  • کسب حداقل ۵ نمره در آزمون زبان CLB
  • پر کردن فرم آنلاین EOI
دریافت ویزای کارآفرینی کانادا

طرح کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد

متقاضیانی که با هدف دریافت ویزای کارآفرینی کانادا در طرح کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد شرکت می‌کنند، باید شرایط زیر را احراز نمایند:

  • شرط سنی: متقاضی باید بین ۲۱ تا ۵۹ سال سن داشته باشد.
  • حداقل دارایی یا ثروت خالص معادل ۶۰۰ هزار دلار کانادا
  • حداقل میزان سرمایه‌گذاری معادل ۱۵۰ هزار دلار کانادا
  • سوابق تحصیلی: حداقل دیپلم متوسطه
  • سوابق حرفه‌ای: تجربه کار در حوزه مدیریت ارشد کسب‌وکار یا مالکیت شرکت
  • کسب نمره ۴ در آزمون زبان CLB
  • شرکت در یک مصاحبه رسمی باحضور کارکنان اداره مهاجرت پرنس ادوارد
  • پرداخت هزینه دیپازیت به مبلغ ۷۵ هزار دلار کانادا

طرح کارآفرینی استان یوکان

متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی، برای انتخاب طرح کارآفرینی یوکان باید به شرایط زیر توجه نمایند:

  • حداقل دارایی خالص معادل ۵۰۰ هزار دلار کانادا که ۳۰۰ هزار دلار آن باید به‌صورت نقدی باشد.
  • حداقل میزان سرمایه‌گذاری معادل با ۳۰۰ هزار دلار کانادا
  • سوابق تحصیلی: حداقل مدرک دیپلم متوسطه
  • سوابق حرفه‌ای: تجربه مرتبط کارآفرینی یا مدیریت کسب‌وکار به مدت ۳ سال و بیشتر
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز در گرید ارزیابی
  • کسب ۶ نمره در آزمون زبان آیلتس
  • اثبات زندگی و تداوم کار در استان یوکان پس از راه‌اندازی کسب‌وکار جدید

نحوه افزایش شانس دریافت ویزای کارآفرینی کانادا 

عواملی که در این بخش عنوان می‌شوند، امتیاز شما را برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا بالاتر می‌برند. امتیاز بالاتر به معنی شانس بیشتر برای برگزیده‌شدن از میان سایر نامزدهایی است که اقامت کانادا از طریق کارآفرینی را انتخاب کرده‌اند.

  • کسب امتیاز بیشتر در برنامه‌های استانی کارآفرینی: در مورد هر استان تحقیق کنید تا راه‌های کمک به اقتصاد آن منطقه را بیابید. یک پروفایل متقاعدکننده که در آن جزئیات سودآوری کسب‌وکار شما در بلندمدت شرح داده شده، امتیاز شما را در این گروه برنامه‌ها افزایش می‌دهد.
  • مدارج تحصیلی بالاتر و کسب و گواهینامه‌های آموزشی: در اغلب برنامه‌های مهاجرتی کارآفرینی در کانادا، شرط سوابق تحصیلی بسیار پایین تعیین شده، اما مدارج تحصیل بالاتر امتیاز بیشتری را برای شما به‌همراه خواهند داشت و البته به‌احتمال بیشتری جاب آفر کانادا را نیز دریافت می‌کنید.
  • نمره بالاتر آزمون زبان: گرچه حداقل امتیاز آزمون CLB یا آزمون‌های مشابه در برنامه‌های استانی بسیار آسان و در دسترس است، اما اگر تسلط بیشتری در زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشید، به مجموع امتیازات خود خواهید افزود.
  • تجارب حرفه‌ای خود را به‌ویژه در حوزه مدیریت کسب‌وکار یا مشاغل مربوط به شرکت جدید بهبود دهید.
  • سطوح بالاتر سرمایه‌گذاری: باتوجه‌به مینیمم مبالغ مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در استان‌های مختلف، بودجه بیشتری به راه‌اندازی کسب‌وکار اختصاص دهید.

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق کارآفرینی

در تمامی طرح‌های مهاجرتی استانی کانادا شما پس از راه‌اندازی یک کسب‌وکار و احراز شرایطی که در راهنمای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا ذکر شده می‌توانید برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید. همچنین طرح مهاجرتی ویزای استارتاپ کانادا نیز یک برنامه اقامت دائم برای کارآفرینان انفرادی یا گروهی در نظر گرفته است.

خدمات اخذ ویزای کارآفرینی کانادا آژانس سبزینه 

آژانس سبزینه با بیش از ۲۵ سال سابقه در امور مهاجرتی، به شما کمک می‌کند تمامی مراحل دریافت ویزای کارآفرینی کانادا را با موفقیت طی کنید. شما می‌توانید از نخستین مرحله یعنی وقت سفارت کانادا تا انتخاب مناسب‌ترین برنامه استانی کانادا، تنظیم یک بیزنس پلن قوی و معتبر، دریافت ویزای کار کانادا و در نهایت اخذ اقامت دائم این کشور، از همراهی متخصصان آژانس سبزینه بهره‌مند شوید.

این صفحه را به اشتراک بگذاریم:
 73  |
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تجربیات و سوالات خود در مورد مطالب این صفحه را با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.

ContantUs مشاوره رایگان